Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G modem dosyası yükleme

ahmetcngz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
17
selamlar benim cihazda eu rom güncelleme yaptı . ancak şebeke gitti . india yada chine modem dosyası indirdim fakat adb de dosya yüklerken
writing 'modem_b'...
FAILED (remote: Flashing is not allowed in Lock State) diyor yani boot loader kilitli ve bootloader kilidi açılmasınada izin vermiyor
Bootlader kilidi açmadan flashlama yapamazsınız. Bootlader kilidi neden açmıyor?

Fatih7934

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5x
Konular
2
Aynı telefonu kullanıyorum. Telefonumda güncelleme kayıtlarına erişim izni yok hatası mevcuttu bende manuel şekilde indirdim yeni sürümü indirdim ve şuan şebeke hatası alıyorum direnç attırırdam çözülür mü sorun?
Bilmiyorum ne yaptın ama ben modem dosyası yüklemekten bıktım, direnç kayıt yaptırdım. Şebeke mebeke hiç bir sorun kalmadı. NFC çalışıyor, tüm özellikler çalışıyor.

Kranowar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
2
Bilmiyorum ne yaptın ama ben modem dosyası yüklemekten bıktım, direnç kayıt yaptırdım. Şebeke mebeke hiç bir sorun kalmadı. NFC çalışıyor, tüm özellikler çalışıyor.
Direnç atıldı ama güncelleme yapamıyorum. Bı çözüm bulabildiniz mi?

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
Hocam hangi romu kullanıyorsun

Kruis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
5
Çin cihazınıza global mi atıldı hindistan mı. Bir de mevcut sürümünüzü söyler misiniz?

Fatih7934

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5x
Konular
2
Çin cihazınıza global mi atıldı hindistan mı. Bir de mevcut sürümünüzü söyler misiniz?
çin cihazına direnç yaptırmadan bir müddet önce global romu kendim yükledim, bootloader kilidi açıktı. imeiler kapanınca direnç kayıt yaptırdım. hiç bir veri silinmedi haliyle rom da global devam etti. mevcut sürüm android 14, Hyperos 1.0.12.0 şimdi kontrol ettim 1.0.15.0 güncellemesi gelmiş :)

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
çin cihazına direnç yaptırmadan bir müddet önce global romu kendim yükledim, bootloader kilidi açıktı. imeiler kapanınca direnç kayıt yaptırdım. hiç bir veri silinmedi haliyle rom da global devam etti. mevcut sürüm android 14, Hyperos 1.0.12.0 şimdi kontrol ettim 1.0.15.0 güncellemesi gelmiş :)
Hocam Çin cihazı olduğuna emin misin herkes bu sıkıntıyı yaşarken senin cihazda sıkıntı olmaması.

Swap.Swp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
RN13 Pro 5G
Meslek
Bankacı
Konular
6
Hocam Çin cihazı olduğuna emin misin herkes bu sıkıntıyı yaşarken senin cihazda sıkıntı olmaması.
Ben de Eu rom üzerine direnç işlemi yaptırdım. Sadece 1. Slota IMEI yazıldı. Modem dosyası atıldımı bilmiyorum fakat şuan gayet stabil kullanıyorum

Redmi Note 13 Pro 5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt