Cihaz çin mi, birde romu fastboottan mi kuruyorsun twrp ile miTr ve Global Hyper os içindeki dosyaları flashladım, ikisi de sorunsuz.
Çin değil desem, çin olmasa niye uğraşsın? Çin desem, o romdaki modem çalışıyosa o roma geçince de çalışması lazım mantık olarak. Ben hindistan modemi flashlıyodum en son sım 1 4 ay süresini doldurduğundan beri kafayı yedi telefon her yeniden başlattığımda sim değiştiriyordum, bende en son hindistan flashlamaya karar verdim. Bence en temizi sizde öyle yapın. Diğer soran arkadaşlar olmuş cihaz hindistan veya çinden alındıysa, arka kapakta sadece redmi yazıyorsa telefonda band 20 yoktur ve kırsal alanlarda çekmez.Cihaz çin mi, birde romu fastboottan mi kuruyorsun twrp ile mi?
Doğru diyon hocam da tecrübe ile sabit işte, dediğim gibi hem globalde hem endonezya romda denedim aradan bir kaç saat geçtikten sonra şebeke sıkıntı oluyor sürekli olarak gidip geliyor, nasıl bktan bişey anlamadım , elimizdeki cihazın mevcut özelliklerini kullanamıyoruz hint rom eyvallah güzel güncel stabil ama şu nfc ile e sim de olsa tadından yenmeyecekÇin değil desem, çin olmasa niye uğraşsın? Çin desem, o romdaki modem çalışıyosa o roma geçince de çalışması lazım mantık olarak. Ben hindistan modemi flashlıyodum en son sım 1 4 ay süresini doldurduğundan beri kafayı yedi telefon her yeniden başlattığımda sim değiştiriyordum, bende en son hindistan flashlamaya karar verdim. Bence en temizi sizde öyle yapın. Diğer soran arkadaşlar olmuş cihaz hindistan veya çinden alındıysa, arka kapakta sadece redmi yazıyorsa telefonda band 20 yoktur ve kırsal alanlarda çekmez.
Modem dosyaları bozuluyor gün geçtikçe niyeyse, çin romun modemini flashlıyorduk sonra bozuldu ses sorunu çıktı, hindistan sorunsuz dediler onu yaptık o da bozludu dediğin gibi sürekli gidip geliyor. Bütün imkanları elimizden aldılar.Doğru diyon hocam da tecrübe ile sabit işte, dediğim gibi hem globalde hem endonezya romda denedim aradan bir kaç saat geçtikten sonra şebeke sıkıntı oluyor sürekli olarak gidip geliyor, nasıl bktan bişey anlamadım , elimizdeki cihazın mevcut özelliklerini kullanamıyoruz hint rom eyvallah güzel güncel stabil ama şu nfc ile e sim de olsa tadından yenmeyecek
Yardımcı olma şansınız varsa sevinirim.Aynı telefonu kullanıyorum. Telefonumda güncelleme kayıtlarına erişim izni yok hatası mevcuttu bende manuel şekilde indirdim yeni sürümü indirdim ve şuan şebeke hatası alıyorum direnç attırırdam çözülür mü sorun?