Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G modem dosyası yükleme

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Ben teşekkür ederim hocam kendi kamersida çalışmış olmasaydı daha iyi olacaktı ama modem kaynaklı gibi görünüyor güncelleme bekleyeceğiz mecburen.
Hocam bende yakında Redmi 12'den kurtulacağım yurt dışı bakıyorum %90 Note 13 pro 4G alırım

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Olmadı verileri sil de belki düzelir
Denedim herşeyi bütün sürümleri indirdim neredeyse halen ayni temiz kurulum yapilirsa belki çalışabilir ama yine nv datada kalır mecburen yine Hyperos 1 deki modem dosyası atılması gerekiyor tahminim yine ayni şey olur.

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Denedim herşeyi bütün sürümleri indirdim neredeyse halen ayni temiz kurulum yapilirsa belki çalışabilir ama yine nv datada kalır mecburen yine Hyperos 1 deki modem dosyası atılması gerekiyor tahminim yine ayni şey olur.
Yeni sürüm beklemek en iyisi

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Hocam bende yakında Redmi 12'den kurtulacağım yurt dışı bakıyorum %90 Note 13 pro 4G alırım
Note 14 serisi çıktı bir bakın isterseniz server kayıt da çıkar yakında biraz maliyetli ama anakart işlem görmesinden iyidir. Poco x7 seriside var hangisi bütçenize uygun olursa. Yurtdışı yavaş yavaş geliyor araştırabilirsiniz.

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Note 14 serisi çıktı bir bakın isterseniz server kayıt da çıkar yakında biraz maliyetli ama anakart işlem görmesinden iyidir. Poco x7 seriside var hangisi bütçenize uygun olursa. Yurtdışı yavaş yavaş geliyor araştırabilirsiniz.
Benim baktığım sitede istek olarak 2 cihazı yazdırdım ama bakacam artık server kayıt için imei nerden bulcam hadi imei bulma sitesi olsa eyvallah derim 😁

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Benim baktığım sitede istek olarak 2 cihazı yazdırdım ama bakacam artık server kayıt için imei nerden bulcam hadi imei bulma sitesi olsa eyvallah derim 😁
İmei çok problem değil hurda bir cihaz bulup imei kontrol etmeniz yeterli yıllardır kayıtlı cihaz kullanırım 1 kere klona düşmedi daha hep telefoncular attı imeilleri genelde 😄

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
İmei çok problem değil hurda bir cihaz bulup imei kontrol etmeniz yeterli yıllardır kayıtlı cihaz kullanırım 1 kere klona düşmedi daha hep telefoncular attı imeilleri genelde 😄
Ölü Mate 10 lite var valla imeisini kontrol ediyim boşa düştü ise kenara yazıyım 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık bir yerden bulacağım bulamadım imeisini

proox böyle bir yer buldum ama ?

Son düzenleme:

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Ölü Mate 10 lite var valla imeisini kontrol ediyim boşa düştü ise kenara yazıyım 😁

Artık bir yerden bulacağım bulamadım imeisini

proox böyle bir yer buldum ama ?
Telefoncu kendisi atsa daha iyi bunlara pek güvenmenizi önermem 🙂 mate 10 lite in pcden imei alabilirseniz olur.

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Bir site buldum ordan dızlamak gerek az önce 13T pro imeisi kontrol ettim Kayıtsız gözüküyor
Eski imei olmasi gerekiyor güncel cihazların imesi riskli telefoncularin eline geçerse özellikle o modeldeki bütün cihazlar klona düşer 😄

Üst Alt