Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G modem dosyası yükleme

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
95
Eski imei olmasi gerekiyor güncel cihazların imesi riskli telefoncularin eline geçerse özellikle o modeldeki bütün cihazlar klona düşer 😄
Yok be Rastegele oluşturuyor 😁 Note 8'de baktım oda kayıtsız

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ölü Mate 10 lite var valla imeisini kontrol ediyim boşa düştü ise kenara yazıyım 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık bir yerden bulacağım bulamadım imeisini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

proox böyle bir yer buldum ama ?
Siz olayı çok çok yanlış anlamışsınız... Herhangi bir IMEI değil BTK'da daha önce kayıt edilmiş bir IMEI bulmanız ve o IMEI'yi yüklemeniz gerekli. Aksi halde kayıt dışı IMEI olduğu için kapatılır.

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
95
Siz olayı çok çok yanlış anlamışsınız... Herhangi bir IMEI değil BTK'da daha önce kayıt edilmiş bir IMEI bulmanız ve o IMEI'yi yüklemeniz gerekli. Aksi halde kayıt dışı IMEI olduğu için kapatılır.
Mate 10 lite zaten kayıtlı hocam ama benim baktığım sitede örneğin Kayıt olmayan bir telefonun imeisini kullanıyor anlaşılmıştır demek istediğim

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Söylediğiniz şekilde yaptım hocam sorunsuz açıldı hyperos 2 şebeke geldi tek sorunu modemden kaynaklı sanırım kamera baglanamadi hatası veriyor onuda şimdilik gcam ile çözdüm sonraki güncellemeler ile düzelir umarım. Hyperos 1.0.11 global içindeki modem dosyasını flashladim.

Sizin cihazınizda dirençmi var ?
Ben rn13pro5g çin cihazında çin rom çıkmadığı için Hos2.0 global romda , çin V1 modem atınca USB sorun çıkarıyor sizde bir şey oldumu
Birde magisk kullanıyormusunuz ?

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Sizin cihazınizda dirençmi var ?
Ben rn13pro5g çin cihazında çin rom çıkmadığı için Hos2.0 global romda , çin V1 modem atınca USB sorun çıkarıyor sizde bir şey oldumu
Birde magisk kullanıyormusunuz ?
Evet dirençli cihazım çift hat kayıtlı global . Söyledigimiz yöntem her cihazda aynı etkiyi vermiyor malesef ben denedim açıldı.

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Evet dirençli cihazım çift hat kayıtlı global . Söyledigimiz yöntem her cihazda aynı etkiyi vermiyor malesef ben denedim açıldı.
Bizdede aciliyor USB takınca donup reboot atıyor , ben modül yaptim , sorun çıkaran modem fw dosyalarını 2.0 modemden alarak kullanıyorum
Magisk sorma sebebimde kamera için modül yapabilirsiniz
Kameraya ait modem dosyalarını 2.0 modem.img dan alıp modulle kullanırsanız kamera sorunu çözülür diye düşünüyorum.

proox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
S3
Konular
1
Bizdede aciliyor USB takınca donup reboot atıyor , ben modül yaptim , sorun çıkaran modem fw dosyalarını 2.0 modemden alarak kullanıyorum
Kameraya ait modem dosyalarını 2.0 modem.img dan alıp modulle kullanırsanız kamera sorunu çözülür diye düşünüyorum.
Root da banka uygulamaları sorun yaptıgı için yüklemedim. Denemek lazım söylediginiz gibi çözülebilir belki farklı modemler flashladım cihaz nv datada kalıyor. Global hyperos 1 harici modem atılınca açılmıyor. bi ihtimal gelecek güncellemeler ile düzelebilir o zamana kadar gcamle idare edecegim.

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Root da banka uygulamaları sorun yaptıgı için yüklemedim. Denemek lazım söylediginiz gibi çözülebilir belki farklı modemler flashladım cihaz nv datada kalıyor. Global hyperos 1 harici modem atılınca açılmıyor. bi ihtimal gelecek güncellemeler ile düzelebilir o zamana kadar gcamle idare edecegim.
IMEI için koruma varsa diğer güncellemeleri de değişim olacağını sanmam
Garip olan rn13pro5g dirençli cihazlarda böyle bir sorun olmuyor 2.0 modem.img ile sadece şebeke gidiyor rom global olduğu için nvdata hatası vermiyor , çin romu çıktığında 2.0 modemi sizdeki sorunu cikaracakmi bakalım .

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Hala aktif mi ya bu konu 😂
Onun cihazı f6 pro heralde hocam. Bende USB takınca da değil birden gezerken atıyor reboot bende de sizin cihazdan var. Magisk felan hiçbir şey yok bende, kaldı böyle telefon. Keşke yüklemeseydim.

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Hala aktif mi ya bu konu 😂

Onun cihazı f6 pro heralde hocam. Bende USB takınca da değil birden gezerken atıyor reboot bende de sizin cihazdan var. Magisk felan hiçbir şey yok bende, kaldı böyle telefon. Keşke yüklemeseydim.
Bootloader acikmi?

Üst Alt