Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
Kapak açmayada gerek yok ki ben size fastboot dan edl ye alıp yetkili hesap ile istediğiniz romu yükleyim ama açılmayacak recovery ekranında kalacak. Profilimde paylaştım fake rom nedir neden yüklenir açıklaması yazıyor
Değerli ustam cighazin içini açıp test point noktalariyla edl moda aldım ama bir türlü rom yükleyemedim siz bilirsiniz diye sormak istedim aunt istediği icinmi acaba yada orj çin romunu bile yüklemeye razıyım ama bir türlü rom kabul etmiyor box mu olması lazım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Değerli ustam cighazin içini açıp test point noktalariyla edl moda aldım ama bir türlü rom yükleyemedim siz bilirsiniz diye sormak istedim aunt istediği icinmi acaba yada orj çin romunu bile yüklemeye razıyım ama bir türlü rom kabul etmiyor box mu olması lazım
aynen yetkisiz rom yükleyemezsiniz. Yetkili hesap gerekli.

Cnkryl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel Can
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Bunda fake rom yüklü muhtemelen sıkıntının kralını yaşarsın... Yani ücretli açılır

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
Bunda fake rom yüklü muhtemelen sıkıntının kralını yaşarsın... Yani ücretli açılır
Aynen ustam cihaz orjinal etiketinde 2312DRA50C yazıyor imeiler farklı sorgulayinca not 12 pro 5G ifade ediyor
Şuan ki imeiller farklı ama oda cihazın not 12 pro 5G olduğunu soyluyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-05-14-21-38-42-858_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-05-14-21-38-42-858_com.android.settings-edit.jpg
    189,9 KB · Görüntüleme: 34

ebukelepce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mi mix
Cihazım
xiamu
Konular
0
yetkili hesap ile açılabilir ama fiyatı ne kadar bilmiyorm
xiaomi iyice bokunu çıkardı. adamlar bu fake romu nasıl yükleyip piyasaya sürüyor bu da çok ilginç.
fake rom yüzünden iki defadır telefon değiştiriyorum yok direnç atacaz yok fiyat yüksek yani anlayacağınız bu piyasa iyice kötüleşti adam satıyor ben nerden bileyim diyor bence ucuz olsun kvk olsun ben bunu anladım

ahmetcngz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
17
fake rom yüzünden iki defadır telefon değiştiriyorum yok direnç atacaz yok fiyat yüksek yani anlayacağınız bu piyasa iyice kötüleşti adam satıyor ben nerden bileyim diyor bence ucuz olsun kvk olsun ben bunu anladım
Fake rom mantığı tamamen şudur: Çin telefonlarda bootloader açmak yasaktır ve çinde bunun en güzel örneği note 13 pro 5g de var 5600 lira olan telefon 20 bine Türkiye'de. Böyle olunca da millet çinden kaçak alıyor ve yetkili hesap ile yüklüyorlar türkçe olsun diye. Bunlara da yetkili hesap neredeyse beleş gibi bir şey. Beleş olmasa bile Türkiye'de kaçak 10 bin lira gibi bir şey normal parayla yükleseler bile karlı çıkıyorlar.Zaten fark etmişsinizdir yıl başından sonra bootloader yasağı gelince inanılmaz derecede arttı fake rom oranı eskiden de yapan vardı ama bu kadar yoktu.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
aynen yetkisiz rom yükleyemezsiniz. Yetkili hesap gerekli.
hocam benim bir sorum var bu yeni rn13 pro 5g snapdragon işlemcili cihazlara yetkili hesapla stock global vs bir rom yükleyince ne oluyor ? stock rom yüklesek gerisi yine standart şekilde ilerleyebiliriz ? yüklenebiliyor mu ? yüklenince sorun cıkıyor mu ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam benim bir sorum var bu yeni rn13 pro 5g snapdragon işlemcili cihazlara yetkili hesapla stock global vs bir rom yükleyince ne oluyor ? stock rom yüklesek gerisi yine standart şekilde ilerleyebiliriz ? yüklenebiliyor mu ? yüklenince sorun cıkıyor mu ?
global olmayan cihazlar kilit kapalı global rom da açılmaz. profilimde neden fake rom ile geldiği ile ilgili açıklama var.

Üst Alt