- Adım
- Veysel Can
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 0
Deneyen oldumu cidden işe yarıyor mu
Çin Roma geçişte ve Çin'den çıkmaya çalışınca işe yaramıyor, sürüm düşürmede ile yaramıyor,ama bunlar yoksa işe yarıyor.Deneyen oldumu cidden işe yarıyor mu
Deneyen oldumu cidden işe yarıyor mu
Yok hocam estağfurullah uydurma değil bende bayağı araştırdım şaşırdım..Uydurmadik ya hocam. Yaptık denedik . Şuan Hyperos kullanıyorum ama kilit hala kapalı ve başvuru yapılmıyor
Ben redmi note 13 pro plus kullandım cihaz bu sürüm ile uyumlu değil dedi main menü de kaldı resetledim açıldı çin sürümüne devamRehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme
SORUMLULUK SİZE AİT. Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım. Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümü güncelleyici apknın linkteki sürümünü kurun. Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onun aynısının ZİP...forum.miuiturkiye.net
deneyelim
İlk deneyen biziz işte. Faydası olsun diye paylaştık hocamYok hocam estağfurullah uydurma değil bende bayağı araştırdım şaşırdım..
Çünkü çin romdan çıkmak öyle yasak çin rom belalı bir romdur. Xiaomi.eu rom yükleyip sonra da istediğin romu yükleyeceksin.Ben redmi note 13 pro plus kullandım cihaz bu sürüm ile uyumlu değil dedi main menü de kaldı resetledim açıldı çin sürümüne devam
Eu rom yokki redmi note 13 pro plus için bir kendi orijinal çin romu indirdim sonra global rom indirdim dosya adını değiştirerek yükledim açılmadı uyumlu değil hatası veriyor reset atmak zorunda kaldımÇünkü çin romdan çıkmak öyle yasak çin rom belalı bir romdur. Xiaomi.eu rom yükleyip sonra da istediğin romu yükleyeceksin.
İşte stok rom ile çıkman yasak custom rom ile çıkacaksın olsa da bu taktik ile tutmayabilir.Eu rom yokki redmi note 13 pro plus için bir kendi orijinal çin romu indirdim sonra global rom indirdim dosya adını değiştirerek yükledim açılmadı uyumlu değil hatası veriyor reset atmak zorunda kaldım