Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor.

emresumbul2598

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
0
Redmi Note 13 Pro 5G MIUI 14.0.6 (TNRMIXN) Global sürümünü kullanıyorum. Cihazı yurtdışı aldım. (Çin cihazı) Sanırım cihazdaki fake rom sonu M değil N ile bittiği için. (Araştırdığımda öyle bir bilgiye rastladım.) Onun için sonu M ile biten MIUI 14.0.6 (TNRMIXM) Global sürümünü yüklemek istiyorum fakat Mi kilidini açmaya çalışırken "The system is being upgraded. Please try again later." hatası alıyorum. Birkaç sitede okuduğumda Mi hesabının oturumunu açıp kapatarak çözenler olmuş. Bende işe yaramadı. Çözümünü bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Ne yaptınız acaba bu problem için çözüm bulunuz mu

skylinegt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
1
Ne yaptınız acaba bu problem için çözüm bulunuz mu
Sanırım tek çözümü yetkili hesap onun için de 90-100 dolar arası istiyorlar hocam. Kilit açtırmaya vereceğim paranın üstüne telefonu satıp global bir cihaz almak daha mantıklı geliyor.

Arturek8c

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Artur
Cihazım
RN13P (GARNET)
Konular
0
Bro priv how much RN13PRO 5G GARNET

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
çözdüm arkadaşlar bana 168 saati verdi

şuraya yazayım belki bir faydası olur

mi community i apk olarak son sürümünü indirip telefona kurdum

mi hesapla giriş yapıyor sağ altta ben diye bir yer var orada unlock bende görünmüyordu Tr seçiliydi baktım global var ona geçtim baktım unlock diye bir alan geldi tıkladım bugünkü server limitine ulaştı gibi bir şey dedi saat 00:00 da deneyin dedi çin saatine baktım saat 19:00 a karşılık geldiğini gördüm 19:10 da aklıma geldi hiç umudum yoktu girdim tıkladım pat unlock başvurunuz oldu 2025/04/17 ye kadar yapabilirsiniz dedi girdim tekrar hesap ekle dedim hata vermeden oldu bilgisayara bağladım 168 saati de verdi bu şekilde aştım sorunu

bir deneyin ama benim cihazım global rom global fabrikadan çıktığı gibi bilginize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi baktım ben ayarlar bölgeyi değiştir den glonbal yapınca unlock gelmiş
Bölgeyi ne yapınca unlock gelmiş hocam? Glonbal diye bişey çıkmıyor?

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
4
Garnet Çin cihazların BLsi Resmi yolla açılmaz , dirençli olan cihazlar açılmıyordu artık dirençsiz cihazlarda yetkili ile ücretlide açılmıyor Xiaomi komple kapattı sanırım :)

KeNair

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi 13PRO 5G
Konular
1
Merhaba aynı sorun bende de var maalesef. Siz çözüm bulabildiniz mi. Ekstra olarak benim cihazda ses video donması mevcut. Aşamadim
Reis aradan 6 ay geçmiş belki çözüm bulmuşsundur buna. benim de cihaz aynı ve aynı sorunlar var. nasıl çözüme kavuşturdun?

Üst Alt