Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımRedmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor.
Redmi Note 13 Pro 5G MIUI 14.0.6 (TNRMIXN) Global sürümünü kullanıyorum. Cihazı yurtdışı aldım. (Çin cihazı) Sanırım cihazdaki fake rom sonu M değil N ile bittiği için. (Araştırdığımda öyle bir bilgiye rastladım.) Onun için sonu M ile biten MIUI 14.0.6 (TNRMIXM) Global sürümünü yüklemek istiyorum fakat Mi kilidini açmaya çalışırken "The system is being upgraded. Please try again later." hatası alıyorum. Birkaç sitede okuduğumda Mi hesabının oturumunu açıp kapatarak çözenler olmuş. Bende işe yaramadı. Çözümünü bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Sanırım tek çözümü yetkili hesap onun için de 90-100 dolar arası istiyorlar hocam. Kilit açtırmaya vereceğim paranın üstüne telefonu satıp global bir cihaz almak daha mantıklı geliyor.
Sanırım tek çözümü yetkili hesap onun için de 90-100 dolar arası istiyorlar hocam. Kilit açtırmaya vereceğim paranın üstüne telefonu satıp global bir cihaz almak daha mantıklı geliyor.
mi community i apk olarak son sürümünü indirip telefona kurdum
mi hesapla giriş yapıyor sağ altta ben diye bir yer var orada unlock bende görünmüyordu Tr seçiliydi baktım global var ona geçtim baktım unlock diye bir alan geldi tıkladım bugünkü server limitine ulaştı gibi bir şey dedi saat 00:00 da deneyin dedi çin saatine baktım saat 19:00 a karşılık geldiğini gördüm 19:10 da aklıma geldi hiç umudum yoktu girdim tıkladım pat unlock başvurunuz oldu 2025/04/17 ye kadar yapabilirsiniz dedi girdim tekrar hesap ekle dedim hata vermeden oldu bilgisayara bağladım 168 saati de verdi bu şekilde aştım sorunu
bir deneyin ama benim cihazım global rom global fabrikadan çıktığı gibi bilginize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi baktım ben ayarlar bölgeyi değiştir den glonbal yapınca unlock gelmiş
Garnet Çin cihazların BLsi Resmi yolla açılmaz , dirençli olan cihazlar açılmıyordu artık dirençsiz cihazlarda yetkili ile ücretlide açılmıyor Xiaomi komple kapattı sanırım