Soru Redmi Note 12 Pro 5G ROM önerisi

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3.0.SMOMIXX
Telefon Modeli
ruby
Bootloader Kilidi
Açık
Cihaza Taiwan veya Endonezya rom kurma arasındayım MIUI 14 kuracağım sizce hangisini kurmaliyom performans pil şebeke açısından

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Garip bende bugün Tayvan rom kurdum ilk yüklendikten sonra biraz animasyonlar kasmaya başladı tüm güncellemeler sonrası şuan çok iyi pik konuşunda Endonezya dan iyi

Sicalkliklar da aynı sayılır sadece Endonezya'nın animasyon ve geçişleri daha akıcı geliyor. Ancak Tayvan rom unda göze batan bir hantallik yok şuan
Ben Tayvan Hyperosdan hiç memnun değilim doğrusu. Kablom arızalı gelsin haftaya MIUI 14.0.3 Endonezya geçeceğim. Şarj süresi olarak Tayvan rom iyi fakat performanstan çok fazla ödün verilmiş.

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Ben Tayvan Hyperosdan hiç memnun değilim doğrusu. Kablom arızalı gelsin haftaya MIUI 14.0.3 Endonezya geçeceğim. Şarj süresi olarak Tayvan rom iyi fakat performanstan çok fazla ödün verilmiş.
14.0.3 romun 14.0.5 romdan farkı nedır 14.0.5 rom daha güncel..Artıları daha fazla olması gerekmiyormu acaba?

Oyla:

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Son sürüm mü kurdunuz Hocam.Harici olarak farklılıklar olarak göze çarpan evet budur diyebileceğiniz birşeyler varmı..

MIUI 14.0.3 kurdum hyperos benlik değil

Şuan hâla şarjı 25 öğlene kadar gider gibi

Memnunum ancak söylediğim gibi Endonezya kadar akıcı değil

Getapps yüklü gelmedi ancak sistem uygulamalarına baktığımda gözüküyor deactive şekilde ben de istemediğim tüm sistem uygulamalarını adb yöntemi ile sildim şuan gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynadığım için birşey diyemem ancak oyun dışında Endonezya kadar stabil bir animasyon akışı yok lakin pil kısmında gayet başarılı

MIUI 14.0.3 kullanıyorum hyperos önermem

Çünkü daha tam olmuş bir işletim sistemi değil beta gibi bence üst düzey cihazlarda hyperos kullanilmali

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Imeılerım gıtmese dönus yapardım ama rom atarsam ımeı ucretı ödeyecegım ben en ust guncellemeden devam edeyım :) Ayrıca daha önce whatshaptan falan ındıa romda eger arka planda acık degılse bıldırım gelıyor bılgım olmuyordu.Şuancok memnunum ama bıraz pıl konusunda hızlı bıtıyor.

Oyla:

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar bu arada bir yanılgıyı düzelteyim, şarj süresini etkileyen ana faktör Android sürümü.

Oyla:

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Arkadaşlar bu arada bir yanılgıyı düzelteyim, şarj süresini etkileyen ana faktör Android sürümü.

Evet Ana faktör bu ancak cihazdan cihaza değişiyor

şuan MIUI 14.0.3 Tayvan romundan aldığım pil performansını diğerleri veremedi.

10 saat boşta %4 pil gitti Endonezya romda 5saat te %7 gitmişti garip derecede fark var.

Oyla:

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Evet Ana faktör bu ancak cihazdan cihaza değişiyor

şuan MIUI 14.0.3 Tayvan romundan aldığım pil performansını diğerleri veremedi.

10 saat boşta %4 pil gitti Endonezya romda 5saat te %7 gitmişti garip derecede fark var.
Daha önce söylediğim gibi,pil ömrü ne kadar uzunsa performanstan o kadar ödün verilmiştir.

Oyla:

soldierson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Çin versiyonu telefonda (direnç yok) fake rom vardı. arkadaş rom güncelleme denedi. System has been destroyed yazıyor. Şuan recorvery de kaldı . Reboot basınca falan açılmıyor . Çin versiyon telefona global yüklenmiyor mu acaba. Atladığımız bişey var ama bulamıyoruz

Oyla:

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Çin versiyonu telefonda (direnç yok) fake rom vardı. arkadaş rom güncelleme denedi. System has been destroyed yazıyor. Şuan recorvery de kaldı . Reboot basınca falan açılmıyor . Çin versiyon telefona global yüklenmiyor mu acaba. Atladığımız bişey var ama bulamıyoruz
Mi flash ile mi yaptiniz

Oyla:
Üst Alt