Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garip bende bugün Tayvan rom kurdum ilk yüklendikten sonra biraz animasyonlar kasmaya başladı tüm güncellemeler sonrası şuan çok iyi pik konuşunda Endonezya dan iyi
Sicalkliklar da aynı sayılır sadece Endonezya'nın animasyon ve geçişleri daha akıcı geliyor. Ancak Tayvan rom unda göze batan bir hantallik yok şuan
Ben Tayvan Hyperosdan hiç memnun değilim doğrusu. Kablom arızalı gelsin haftaya MIUI 14.0.3 Endonezya geçeceğim. Şarj süresi olarak Tayvan rom iyi fakat performanstan çok fazla ödün verilmiş.
Ben Tayvan Hyperosdan hiç memnun değilim doğrusu. Kablom arızalı gelsin haftaya MIUI 14.0.3 Endonezya geçeceğim. Şarj süresi olarak Tayvan rom iyi fakat performanstan çok fazla ödün verilmiş.
Memnunum ancak söylediğim gibi Endonezya kadar akıcı değil
Getapps yüklü gelmedi ancak sistem uygulamalarına baktığımda gözüküyor deactive şekilde ben de istemediğim tüm sistem uygulamalarını adb yöntemi ile sildim şuan gayet iyi
Imeılerım gıtmese dönus yapardım ama rom atarsam ımeı ucretı ödeyecegım ben en ust guncellemeden devam edeyım Ayrıca daha önce whatshaptan falan ındıa romda eger arka planda acık degılse bıldırım gelıyor bılgım olmuyordu.Şuancok memnunum ama bıraz pıl konusunda hızlı bıtıyor.
Çin versiyonu telefonda (direnç yok) fake rom vardı. arkadaş rom güncelleme denedi. System has been destroyed yazıyor. Şuan recorvery de kaldı . Reboot basınca falan açılmıyor . Çin versiyon telefona global yüklenmiyor mu acaba. Atladığımız bişey var ama bulamıyoruz
Çin versiyonu telefonda (direnç yok) fake rom vardı. arkadaş rom güncelleme denedi. System has been destroyed yazıyor. Şuan recorvery de kaldı . Reboot basınca falan açılmıyor . Çin versiyon telefona global yüklenmiyor mu acaba. Atladığımız bişey var ama bulamıyoruz