Yardım Redmi note 12 Pro 5G MIUI güncelleme gelmiyor mu?

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba yakın zamanda Redmi note 12 Pro 5G aldım cihaz MIUI 14.0.3.1 olarak geldi (yurt dışı cihaz direnç kayıtlı) ama shortslarda global versiyonların 14.0.6.x olarak kutudan çıktığını görüyorum.
1: Cihaz global mı (ben model numarasından falan anlamıyorum pek)
2: Güncelleme olarak 14.0.6.x ve android 13 gelir mi ?
3: şu an baktığımda güncelleme yok görünüyor nedendir bu
Şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-20-11-27-47-105_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-07-20-11-27-47-105_com.android.settings.jpg
    238,8 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20230720_112533.jpg
    IMG_20230720_112533.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 143

Minastirith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Clean all secmeyi unuttum, direk rom attım kilit açıldıktan sorna fastboot ile, reboot menüsüne atıyor, bir kaç defa mi logosu yapın sönünce, safe mode secince fastboot geciyor, ne yapmalıyım caresiz kaldım:/ tayvan rom sorunsuz demiştiniz onu kurdum ama :/
Bir yöntem ile sorunu hallettim, arkadaşlar , başına gelen olursa yöntemi söyleyim,
Yanlışlıkla clean all and lock seçili vaziyette refresh sonra flash bastım 3,4 dk içinde bitti, telefon mi logosunda döngüye girdi, devamlı reboot menüsüne atıp duruyordu, bende vipe data seçeneğini seçtim onayladım tekrar reboot yaptım yine hata verip reboot menüsüne attı, bu arada umudu kesmedim, safe mode seçtim mi logosundan sonra fastboot gecti, tekrar reboot yaptım yine fastboot geçti,hazır fastboot'ta iken, Sonra mi flash unlock programı ile tekrar unlock yaptım kilit tekrar açıldı, telefon tekrar başladı kilit açık işareti çıktı logonun üst kısmında, sonra sorunsuz açıldı hata vermedi, pin kodu girdim hattım aktik herşey aktif , senkronizasyon yapıyorum tüm ayarlar kişiler mesajlar vb hepsi buna geçti, MIUI Global 14.0.1 Android 13 oldu 2013-08-01, biraz karışık yazdım kusura bakmayın, çok sevinçliyim umudu kesmedim şansımı denedim.

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Bir yöntem ile sorunu hallettim, arkadaşlar , başına gelen olursa yöntemi söyleyim,
Yanlışlıkla clean all and lock seçili vaziyette refresh sonra flash bastım 3,4 dk içinde bitti, telefon mi logosunda döngüye girdi, devamlı reboot menüsüne atıp duruyordu, bende vipe data seçeneğini seçtim onayladım tekrar reboot yaptım yine hata verip reboot menüsüne attı, bu arada umudu kesmedim, safe mode seçtim mi logosundan sonra fastboot gecti, tekrar reboot yaptım yine fastboot geçti,hazır fastboot'ta iken, Sonra mi flash unlock programı ile tekrar unlock yaptım kilit tekrar açıldı, telefon tekrar başladı kilit açık işareti çıktı logonun üst kısmında, sonra sorunsuz açıldı hata vermedi, pin kodu girdim hattım aktik herşey aktif , senkronizasyon yapıyorum tüm ayarlar kişiler mesajlar vb hepsi buna geçti, MIUI Global 14.0.1 Android 13 oldu 2013-08-01, biraz karışık yazdım kusura bakmayın, çok sevinçliyim umudu kesmedim şansımı denedim.
Ahh hocam 2 kere uyardım bunun için bas bas soyledim sıkıntı olmasın diye neyse ki halletmişsin geçmiş olsun gözün aydın :)

Oyla:

Minastirith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Ahh hocam 2 kere uyardım bunun için bas bas soyledim sıkıntı olmasın diye neyse ki halletmişsin geçmiş olsun gözün aydın :)
Gece vardiyası işten geldim o heyecanla işleme başladım, hatta yanımda kağıda not aldım clean all en soldakini sececeğim diye, o sırada işlemi yaparken diğer telefonla vidyo kaydı alıyordum o sırada uykusuz ve iş yorgunluğu etkisi ile unuttum hocam, tam flash bastım o sırada aklıma geldi iş işten geçti, neyse hocam kilidi acınca tekrar sistem sorunsuz açıldı, gün içinde oyun vb herşey yaptım canavar gibi, hiç hata yok, 8+8 ram modunuda aktif ettim,
Bu arada antutu testi yaptım 8+4 ram iken 518.000 çıktı, 8+8 ram ile deneyeceğim şarjı dolsun telefonun. bu arada mi arama ve mesajlaşma daha güzlemiş, google den, kafam rahat artık en azından sorunsuz başardım kurma işlemlerini, imei lerim orjinal olduğu için imei ler duruyor, hattım aktif 1 ve 2 imei 2 side duruyor. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bellek uzantısı açıkken 488. vermişti. Bellek uzantısını kapatım denedim. 510. çıktı ilginç bu bellek uzantısı işlevsiz mi demek oluyor ?
Bendeki 370 skor uygulamayı ilk kurduğumda 1 kere olmuştu hocam, 8+5 ram di, sorna sanal bellepi kapattım 500 skor cıktı sorna sanal belleği açtım 8+5 bu seferde 512 bin çıktı, bendeki durum ilk defa uygulamayı kurunca eksik test yaptığı için oldugunu düşünüyorum , çünkü cpu bölümünde puan eksikti tam test yapmamıştı, bu antutu v10 tutarsız ama tayvan rom da ilk testim 518.000 çıktı 8+4 ram açık,
şimdi 8+8 ram açık şrj dolsun onu deneyeceğim yazarım sonuçları,
Bu arada sanal bellek illaki işe yarıyordur, gerçek ram gibi performans odaklı değilde yardımcı odaklı çalışıyor diye düşünüyorum, mesela yükleme, çoklu uygulama, arkaplan, ve ek işlemlerde vb bellek desteği gibi çalıştığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

Minastirith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Sağolun hocam, valla son dk dalgınlığıma geldi, vidyo çekerken dikkatim dağıldı anlık olarak, o kadar uyardınız evet, ben çok dikkatliyim normalde, işte o heyecanla iş yorgunluğu vb derken son anda boşluğuma geldi, neyse daha iyi oldu tecrübe edindim en azından böyle durumda nasıl düzelteceğimi biliyorum,
Bu arada o kilidi süre vermeden nasıl tekrar aktif etmeme izin verdi orayıda anlamadım, tahminim belirli süre kilit açma hakkı veriyor atıyorum 12 /24 saat içinde hata yapmaya karşılık tekrar kilit açma hakkı olduğunu düşünüyorum, çünkü ortalama 15-20 dk civarı zaman boşluğu var yani 20 dk içinde 1 defa kilidi açıp 1 defa kilidi kapatıp tekrar 1 defa daha ek olarka kilidi açtım, süre çıkmadı 2 nci defada, tecrübe oldu, bazı arkadaşların işine yarar bu durum, ama yinede dikkat etsinler bu durumla karşılaşmamak daha iyi en azından kafa rahat olur, benim gibi strese girmezler.

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Sağolun hocam, valla son dk dalgınlığıma geldi, vidyo çekerken dikkatim dağıldı anlık olarak, o kadar uyardınız evet, ben çok dikkatliyim normalde, işte o heyecanla iş yorgunluğu vb derken son anda boşluğuma geldi, neyse daha iyi oldu tecrübe edindim en azından böyle durumda nasıl düzelteceğimi biliyorum,
Bu arada o kilidi süre vermeden nasıl tekrar aktif etmeme izin verdi orayıda anlamadım, tahminim belirli süre kilit açma hakkı veriyor atıyorum 12 /24 saat içinde hata yapmaya karşılık tekrar kilit açma hakkı olduğunu düşünüyorum, çünkü ortalama 15-20 dk civarı zaman boşluğu var yani 20 dk içinde 1 defa kilidi açıp 1 defa kilidi kapatıp tekrar 1 defa daha ek olarka kilidi açtım, süre çıkmadı 2 nci defada, tecrübe oldu, bazı arkadaşların işine yarar bu durum, ama yinede dikkat etsinler bu durumla karşılaşmamak daha iyi en azından kafa rahat olur, benim gibi strese girmezler.
Geçmis olsun tekrardan sevindim adınıza.

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
BL kilidi kac saat sonra acılıyor hocam halen kararsızım hangi roma geceyim tr - global - endonezya - taiwan
168 saat sonra açılir. telefon sıfirlanır. Hocan endo ve taiwan olabilir. Denersiniz hocam romları bl kilidi acıldıktan sonra istediginizi yapabilirsiniz :)

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
BL kilidi kac saat sonra acılıyor hocam halen kararsızım hangi roma geceyim tr - global - endonezya - taiwan
168 saat yani tam 1 hafta sonra açılır. Pazar 03.46'da başvuru yapılmışsa ertesi pazar 03.46'da açılabilir kilit.

Oyla:

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
168 saat sonra açılir. telefon sıfirlanır. Hocan endo ve taiwan olabilir. Denersiniz hocam romları bl kilidi acıldıktan sonra istediginizi yapabilirsiniz :)
devrık cumle olunca yanlıs anlasıldı :) bır kac saat kaldı BL acılması ıcın :) olmadı tek tek deneyıp degısecem sanırım iyi dediğimde duracam

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
devrık cumle olunca yanlıs anlasıldı :) bır kac saat kaldı BL acılması ıcın :) olmadı tek tek deneyıp degısecem sanırım iyi dediğimde duracam
Aynen bl acık olduğu müddetce keyfince takıl kararlı romda kalırsın 😃

Oyla:
Üst Alt