Soru Redmi Note 12 Pro 5G HyperOs Güncellemesi Şebeke Fixi ve Direnç IMEI siler mi?

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Kardeşim selamün aleyküm bende bu cihazı kullanıyorumda mobil veride sorun var düzgün bir şekilde kullanamıyorum belli bir süreden sonra h+ yazısı çıkıyor kullandığım sürüm 14.0.3.1 SMOMIXN telefoncuya gösterdiğim de ayarlardan çekirdek sürümüne girip bu cihaza direnç işlemi yapıldığını söyledi ama arka kapağı hiç açılmadığı görülüyor araştırdığım da görseldeki yer kırmızı olunca direnç atıldığı söyleniyor sizde de öylemi farklı bir sürüm atılırsa düzelir mi acaba mobil veri
Reis cihazında direnç var rahat bir şekilde rom sıfırla güncelle hiç bir sıkıntı olmaz ayrıca şebeke sorunu cihaz çin bandını kullanıyor hat olarak turkcell ise fazla sıkıntı olmaz diye biliyorum

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Kardeşim selamün aleyküm bende bu cihazı kullanıyorumda mobil veride sorun var düzgün bir şekilde kullanamıyorum belli bir süreden sonra h+ yazısı çıkıyor kullandığım sürüm 14.0.3.1 SMOMIXN telefoncuya gösterdiğim de ayarlardan çekirdek sürümüne girip bu cihaza direnç işlemi yapıldığını söyledi ama arka kapağı hiç açılmadığı görülüyor araştırdığım da görseldeki yer kırmızı olunca direnç atıldığı söyleniyor sizde de öylemi farklı bir sürüm atılırsa düzelir mi acaba mobil veri
Arka kapağı açmadan direnç işlemi yapamaz. Yazılımsal olarakta orada kırmızı renkli yazınca direnç imei olduğunu anlamına geliyormuş. Kesinliğinden emin değilim burada öyle diyor arkadaşlar. Arka kapaktan açılıp açılmadığını anlamayabilirsin temiz işçilik yapmışsa. Çok belli olacak birşey yok. Çıkartıyor kapağı tekrar yapıştırıyor sonuçta. Şebeke çok sıkıntı çıkarıyosa şebeke fix yaptır. Benim şebekede sıkıntılıydı fix ile düzeldi.

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
18
Arka kapağı açmadan direnç işlemi yapamaz. Yazılımsal olarakta orada kırmızı renkli yazınca direnç imei olduğunu anlamına geliyormuş. Kesinliğinden emin değilim burada öyle diyor arkadaşlar. Arka kapaktan açılıp açılmadığını anlamayabilirsin temiz işçilik yapmışsa. Çok belli olacak birşey yok. Çıkartıyor kapağı tekrar yapıştırıyor sonuçta. Şebeke çok sıkıntı çıkarıyosa şebeke fix yaptır. Benim şebekede sıkıntılıydı fix ile düzeldi.
Sürüm değişikliği yapsam onda da düzelir mi kullandığım sürüme özel bir sürüm diyorlar

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Sürüm değişikliği yapsam onda da düzelir mi kullandığım sürüme özel bir sürüm diyorlar
Onu bilmiyorum. Benim cihazda ilk yüklü gelen romda şebeke sıkıntısı vardı. üzerine güncelleme gelmişti. Güncelleme yaptım yeni sürüm yüklendi ama şebeke sıkıntısı devam etmişti.

evolution77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SAFFET
Cihazım
redmi note7
Konular
0
cihaz bl kilit açık.çin cihazı.14.0.6.0 kullanıyor.66k dirençli.nfc aktif.
fastboot ile hyperos yüklendi.plakalar uçtu.tekrar 14.0.6.0 a dönüldü plakalar geri geldi.her yazılımda şebeke fix yapılıyor.
bir yerde ya direnç değerinde yada plaka kaydında sorun var ama nerede bilinmiyor..konu ile alakalı çözüm var ise....seviniriz.

Üst Alt