Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi verify sıtesınden kontrol ettıgımde (
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi küresel sürümünü resmi olarak yetkili kanallar aracılığıyla satın alın ) modelde 22101316G yazıyor bır kac kez rom attım yıne aynı bu nasıl oluyor.
Global sürümde arka kapakta CE yazısı olur ve band 20 desteği vardır bende şu an Redmi Note 12 pro 5g var çin modeli global rom yüklü olduğu için model numarası 22101316G yazıyor ama cihaz çin modeli arka tarafındaki ime etiketindeki numara ile telefondaki imei aynı ise imei etiketindeki model numarası doğru kabul edilir örnek bir fotoğraf ekliyorum.
Global sürümde arka kapakta CE yazısı olur ve band 20 desteği vardır bende şu an Redmi Note 12 pro 5g var çin modeli global rom yüklü olduğu için model numarası 22101316G yazıyor ama cihaz çin modeli arka tarafındaki ime etiketindeki numara ile telefondaki imei aynı ise imei etiketindeki model numarası doğru kabul edilir örnek bir fotoğraf ekliyorum.
22101316G olan global modelinde band 20 var. Benim yurt dışı olarak kullanmış olduğum redmi note 12 pro 5g global versiyon. band 20 aktif. Çin versiyonlarında band 20 yok.
* # * # 3646633 # * # * Gelistirici seçeneklerini açtıktan sonra bu kodu girip enginer moda girip band mode yazan yere girip lte seçenekleri kısmından öğrenebilirsin. Ayriyetten aktifleştirilecek bir şey değil. Seçeneklerde işaretlenmemişse işaretlersin.
Bende redmi note 8 kullanıyorum, Çin versiyonu. Band 20 yok cihazda.. Her zaman 4g görünüyor bende.. Bende çin versiyonu olmasının tek sıkıntısı kernel yüklerken yaşadığım sorunlar. Hızlı şarj vs. Yoksa şebeke konusunda sorun yaşadığımı pek hatırlamıyorum.
Bu arada bende Redmi note 12 pro 5g, 12+4 Ram / 256 GB depolamaya sahip siyah bir oyuncak aldım. İlk kez mediatek kullanacağım, bakalım sonumuz ne olacak bu + ram boyutunu bir önemi olduğunu sanmıyorum gerçi hayırlı olsun şimdiden cihazınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artexalp hocam cihazı almadan uyarmak isterim, cihazı güncellemek, sıfırlamak farklı romlar yüklemek gibi huylarınız varsa direnç değişimi şart.. Aksi takdirde yazılımsal olarak atılan imeiler uçar.. Yazılımsal olarak imei atıldığı zaman, cihazı güncellemez, sıfırlamaz, başka romlar yüklemeye kalkmazsanız sorun yok.. Mesela ben imei kaydı istemedim, her yıl yenilenen imei süreleri ile toplam 12 ay kayıt yapmadan kullanabilirim cihazı. Sonrasına bakarız. En azından 1 yıl boyunca istediğim gibi cihazın içinden geçerim diye düşünüyorum yada cihaz benim içimden geçer, göreceğiz
Kırsal bir yerde yaşamıyorum hocam, bu sorunun cevabını veremem.. Mesela ben eskişehirde yaşıyorum ankaraya giderken mobil veride sorun yaşamadım değil. Saniyelik 2--3 defa sorun yaşadığımı hatırlıyorum.
Kırsal bir yerde yaşamıyorum hocam, bu sorunun cevabını veremem.. Mesela ben eskişehirde yaşıyorum ankaraya giderken mobil veride sorun yaşamadım değil. Saniyelik 2--3 defa sorun yaşadığımı hatırlıyorum.
Çekim gücü zayıf kırsal bir bölgede yaşamış olsaydınız net bir cevabınız olurdu hocam. Merkezi sayılabilecek bir bölgede bile bir kaç kez sorun yaşadığınıza göre.
Band 20 önemli değildir şeklinde görüş beyan edenlere önemle duyurulur...
Çekim gücü zayıf kırsal bir bölgede yaşamış olsaydınız net bir cevabınız olurdu hocam. Merkezi sayılabilecek bir bölgede bile bir kaç kez sorun yaşadığınıza göre.
Band 20 önemli değildir şeklinde görüş beyan edenlere önemle duyurulur...
Kim Band 20 önemli değil dedi, çok merak ettim hocam
Siz Mi6 zamanında sorun yaşamıştınız galiba, cihaz kaynaklı mıydı, servis sağlayıcı mıydı, yada Mi6 da Band 20 mi yoktu, bilemedim , şu an sanırım sorun yaşamıyorsunuzdur inşallah