Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Band 20 var mı ?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
mi verify sıtesınden kontrol ettıgımde (
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi küresel sürümünü resmi olarak yetkili kanallar aracılığıyla satın alın ) modelde 22101316G yazıyor bır kac kez rom attım yıne aynı bu nasıl oluyor.
Global sürümde arka kapakta CE yazısı olur ve band 20 desteği vardır bende şu an Redmi Note 12 pro 5g var çin modeli global rom yüklü olduğu için model numarası 22101316G yazıyor ama cihaz çin modeli arka tarafındaki ime etiketindeki numara ile telefondaki imei aynı ise imei etiketindeki model numarası doğru kabul edilir örnek bir fotoğraf ekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20230723_222604.jpg
    IMG_20230723_222604.jpg
    321,1 KB · Görüntüleme: 66

uygar _

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uygar
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Global sürümde arka kapakta CE yazısı olur ve band 20 desteği vardır bende şu an Redmi Note 12 pro 5g var çin modeli global rom yüklü olduğu için model numarası 22101316G yazıyor ama cihaz çin modeli arka tarafındaki ime etiketindeki numara ile telefondaki imei aynı ise imei etiketindeki model numarası doğru kabul edilir örnek bir fotoğraf ekliyorum.
Evet etiketteki ve teldeki imeil aynı tek fark etikette c ile biterken telefonda dediğiniz gibi global yazılımdan dolayı g ile bitiyor galiba.

zaltun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZAFER
Cihazım
mi band 4
Konular
2
ek bilgi vereyim. endonezya üretimi global cihazlar sadece siyah ve mavi renkte oluyor. beyaz ve ışıltılı renkler genelde çin sürümü.

ikiz_1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Çelik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
22101316G olan global modelinde band 20 var. Benim yurt dışı olarak kullanmış olduğum redmi note 12 pro 5g global versiyon. band 20 aktif. Çin versiyonlarında band 20 yok.
Bende band20 görünmüyor, nasıl aktif edebiliriz bilginiz var mı? Cihaz 22101316UG

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
  1. * # * # 3646633 # * # * Gelistirici seçeneklerini açtıktan sonra bu kodu girip enginer moda girip band mode yazan yere girip lte seçenekleri kısmından öğrenebilirsin. Ayriyetten aktifleştirilecek bir şey değil. Seçeneklerde işaretlenmemişse işaretlersin.

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Arkadaşlar cihazın arkasında sonu C ile biterken ayarlar telefon hakkında kısmında G ile bitiyor, muhtemelen bizi kandırmışlar:)

Neyse en kesin yöntem mi verify sitesinden imei sorgulamak, sorgu sonucu telefonun adı kırmızı renkli ise global değil, yeşil renk ise globaldir.

pepper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evet
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
Bende redmi note 8 kullanıyorum, Çin versiyonu. Band 20 yok cihazda.. Her zaman 4g görünüyor bende.. Bende çin versiyonu olmasının tek sıkıntısı kernel yüklerken yaşadığım sorunlar. Hızlı şarj vs. Yoksa şebeke konusunda sorun yaşadığımı pek hatırlamıyorum.
Bu arada bende Redmi note 12 pro 5g, 12+4 Ram / 256 GB depolamaya sahip siyah bir oyuncak aldım. İlk kez mediatek kullanacağım, bakalım sonumuz ne olacak :) bu + ram boyutunu bir önemi olduğunu sanmıyorum gerçi :) hayırlı olsun şimdiden cihazınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artexalp hocam cihazı almadan uyarmak isterim, cihazı güncellemek, sıfırlamak farklı romlar yüklemek gibi huylarınız varsa direnç değişimi şart.. Aksi takdirde yazılımsal olarak atılan imeiler uçar.. Yazılımsal olarak imei atıldığı zaman, cihazı güncellemez, sıfırlamaz, başka romlar yüklemeye kalkmazsanız sorun yok.. Mesela ben imei kaydı istemedim, her yıl yenilenen imei süreleri ile toplam 12 ay kayıt yapmadan kullanabilirim cihazı. Sonrasına bakarız. En azından 1 yıl boyunca istediğim gibi cihazın içinden geçerim diye düşünüyorum :D yada cihaz benim içimden geçer, göreceğiz :D
band20 konusunda kırsalda da mı sıkıntı yaşamadınız?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
band20 konusunda kırsalda da mı sıkıntı yaşamadınız?
Kırsal bir yerde yaşamıyorum hocam, bu sorunun cevabını veremem.. Mesela ben eskişehirde yaşıyorum ankaraya giderken mobil veride sorun yaşamadım değil. Saniyelik 2--3 defa sorun yaşadığımı hatırlıyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Kırsal bir yerde yaşamıyorum hocam, bu sorunun cevabını veremem.. Mesela ben eskişehirde yaşıyorum ankaraya giderken mobil veride sorun yaşamadım değil. Saniyelik 2--3 defa sorun yaşadığımı hatırlıyorum.
Çekim gücü zayıf kırsal bir bölgede yaşamış olsaydınız net bir cevabınız olurdu hocam. Merkezi sayılabilecek bir bölgede bile bir kaç kez sorun yaşadığınıza göre.facepalm~~
Band 20 önemli değildir şeklinde görüş beyan edenlere önemle duyurulur...giggle~~8=)

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çekim gücü zayıf kırsal bir bölgede yaşamış olsaydınız net bir cevabınız olurdu hocam. Merkezi sayılabilecek bir bölgede bile bir kaç kez sorun yaşadığınıza göre.facepalm~~
Band 20 önemli değildir şeklinde görüş beyan edenlere önemle duyurulur...giggle~~8=)
Kim Band 20 önemli değil dedi, çok merak ettim hocam
Siz Mi6 zamanında sorun yaşamıştınız galiba, cihaz kaynaklı mıydı, servis sağlayıcı mıydı, yada Mi6 da Band 20 mi yoktu, bilemedim , şu an sanırım sorun yaşamıyorsunuzdur inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt