Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Band 20 var mı ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Kim Band 20 önemli değil dedi, çok merak ettim hocam
Siz Mi6 zamanında sorun yaşamıştınız galiba, cihaz kaynaklı mıydı, servis sağlayıcı mıydı, yada Mi6 da Band 20 mi yoktu, bilemedim , şu an sanırım sorun yaşamıyorsunuzdur inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Siz biliyorsunuz zaten kıymetli hocam. Benim ayrıca isim zikretmem şık olmaz. giggle~~ Ama evet, Mi6 zamanında band 20 eksikliğini fazlasıyla yaşadım. Operatör kaynaklı değildi. Zira en ücra yerlerde dahi yakınlarımla çok rahat görüşme yapabiliyorken, Samsun merkeze yakın köylerde bile internetim doğru dürüst çekmiyordu. Bunun en yakın şahidi sizsiniz. Oysa şimdi, internetin sağladığı bütün imkânları 13 pro konforuyla yaşıyorum. 8=)
Operatörüm o zamanda Turkcell 'di şimdi de Turkcell.

OptimusPrimee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar, 12 pro 5g alacağım fakat band 20 desteği benim için önemli. Bu CE sertifikası gerçek mi nasıl anlayabilirim. Cihaza bakma şansım olmadı satıcı da hiç açmamış cihazı

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar, 12 pro 5g alacağım fakat band 20 desteği benim için önemli. Bu CE sertifikası gerçek mi nasıl anlayabilirim. Cihaza bakma şansım olmadı satıcı da hiç açmamış cihazı
İki şekilde bakabilirsiniz ilki MTK işlemcilerde mühendislik kodu var Google yazarak bulabilirsiniz o kod ile band 20 olup olmadığına bakabilirsiniz ikincisi ise global cihazlarda band 20 ve CE sertifikası oluyor mi verify sitesinden orjinal imei veya seri numarası sorgulama yaptığınızda yeşil bir işaret çıkıyorsa globaldir.

can_yıldız

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖMER
Cihazım
Mİ 11T
Konular
0
Yeni Redmi Note 12 Pro Plus 5G Aldım Band 20 Var Global

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Nereden kaça aldınız ? Yurtiçi faturalı mı ?

OptimusPrimee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
0
İki şekilde bakabilirsiniz ilki MTK işlemcilerde mühendislik kodu var Google yazarak bulabilirsiniz o kod ile band 20 olup olmadığına bakabilirsiniz ikincisi ise global cihazlarda band 20 ve CE sertifikası oluyor mi verify sitesinden orjinal imei veya seri numarası sorgulama yaptığınızda yeşil bir işaret çıkıyorsa globaldir.
Cevabınız için teşekkür ederim, bazı CE sertifikaları da sahte lazer işlemi diye duydum k yüzden şüphede kaldım. Birde note 12 pro 5g nin globali geldi mi o konu hakkında da hiç bir bilgiye rastlamamıştım

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Cevabınız için teşekkür ederim, bazı CE sertifikaları da sahte lazer işlemi diye duydum k yüzden şüphede kaldım. Birde note 12 pro 5g nin globali geldi mi o konu hakkında da hiç bir bilgiye rastlamamıştım
Redmi Note 12 pro 5g kullanıyorum lazerle yazma işlemi maalesef var arka kapağında redmi yazısının hemen altına CE ibaresini lazerle yazıyorlar anlamayan insanlara global diye satıyorlar veya 5g modelinin global versiyonu yok deyip 4g veya çin versiyonu nu satmaya çalışıyorlar model numarası sonu globalde g ile biter e devlet üzerinden imei sorgulaması yaptığınızda üretici kısmında marka ve model numarası yazar diğer bir husus ise 67 watt şarj adaptörü genelde sahte satıyorlar adaptörün uzerindeki QR kodu telefona okuttudugunda seri numarası çıkar aynısı adaptörün üzerinde yazması gerekir aksi halde sahtedir.

OptimusPrimee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Redmi Note 12 pro 5g kullanıyorum lazerle yazma işlemi maalesef var arka kapağında redmi yazısının hemen altına CE ibaresini lazerle yazıyorlar anlamayan insanlara global diye satıyorlar veya 5g modelinin global versiyonu yok deyip 4g veya çin versiyonu nu satmaya çalışıyorlar model numarası sonu globalde g ile biter e devlet üzerinden imei sorgulaması yaptığınızda üretici kısmında marka ve model numarası yazar diğer bir husus ise 67 watt şarj adaptörü genelde sahte satıyorlar adaptörün uzerindeki QR kodu telefona okuttudugunda seri numarası çıkar aynısı adaptörün üzerinde yazması gerekir aksi halde sahtedir.
Satın alacağım adam ımei kağıdını atmadıysa oradan model numarası sonuna bakarım veya imeisini sorgularım bakalım gerçek mi sahte mi merak ediyorum. Band 20 olması benim için önemli yoksa çok da fark etmezdi global yazılım atıp geçerdim. Siz memnum musunuz cihazdan, herhangi bir sıkıntınız var mı?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Satın alacağım adam ımei kağıdını atmadıysa oradan model numarası sonuna bakarım veya imeisini sorgularım bakalım gerçek mi sahte mi merak ediyorum. Band 20 olması benim için önemli yoksa çok da fark etmezdi global yazılım atıp geçerdim. Siz memnum musunuz cihazdan, herhangi bir sıkıntınız var mı?
Benim cihazla ilgili bir problemim yok direnç kayıtlı olduğu için sıfırlama ve güncelleme problemimde yok sadece yerine göre değişebilir baz istasyonu ve operatör durumu da etkileyebilir kapalı alanda şebeke zayıf açık alanda problem yok çin versiyonu kullanıyorum.

OptimusPrimee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Cihaz gerçekten CE sertifikalı, band 20 desteği de var. Çekim sıkıntısı yok

Üst Alt