Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Band 20 var mı ?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben deki yazılar bunlar Band 20 var herhalde
Band 20 için Mühendislik moduna girip bakabilirsiniz

ozanbeg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Lenovo
Konular
0
Merhabalar, bazi sorularim var yardimci olursaniz mutesekkir olurum. Hemde benden sonra birileri belki okur isini gorur.
1. Arka kapak uzerinde "CE" logosu ve hakkinda kisminda model sonu G ile biterse bu global versiyon mudur ? Eger global versiyon ise band 20 de problem yasar miyim ?
3. Bunun disinda imei veya direnc atildiktan sonra nfc de bozulma yasar miyim ?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Merhabalar, bazi sorularim var yardimci olursaniz mutesekkir olurum. Hemde benden sonra birileri belki okur isini gorur.
1. Arka kapak uzerinde "CE" logosu ve hakkinda kisminda model sonu G ile biterse bu global versiyon mudur ? Eger global versiyon ise band 20 de problem yasar miyim ?
Band 20 de sorun yaşamazsınız. Direnç işlemini işinin ehli bir usta yaparsa sıkıntı olmaz her telefoncuya yaptırmayın bu işlemi. direnç 220 k olmalı.

Son düzenleme:

Artexalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alpaslan
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Band 20 de sorun yaşamazsınız. Direnç işlemini işinin ehli bir usta yaparsa sıkıntı olmaz her telefoncuya yaptırmayın bu işlemi. direnç 220 k olmalı.
İşte onu nereden bulacağız. Kimse yoğurdum ekşi demez. Sorsan herkes en iyi usta. Dudullu da daha önce telefon aldığım bit mağaza var. Normal kayıtlı olanlarda hiç sorun yaşamadım ama direnç olayı başka. Daha önce sorunlu gelen olmadı diyorlar. Aklım karışık. İthalatçı garantili de olmuş 11.500tl

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
İşte onu nereden bulacağız. Kimse yoğurdum ekşi demez. Sorsan herkes en iyi usta. Dudullu da daha önce telefon aldığım bit mağaza var. Normal kayıtlı olanlarda hiç sorun yaşamadım ama direnç olayı başka. Daha önce sorunlu gelen olmadı diyorlar. Aklım karışık. İthalatçı garantili de olmuş 11.500tl
Orasını bilemiyorum artık. İyi araştırman lazım kolay gelsin.

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Arka kapak üzerine golbal olmasa bile lazerle aynı yazıların yazıldığıni iddia edenler var en garanti yolu mi verify sitesi üzerinden orijinal imei veya seri numarası girerek öğrenebilirsiniz global ise yeşil renk değil ise kırmızı renk gösteriyor band 20 telefon üzerinden öğrenilebilir geliştirici seçenekleri açıp *#*#3646633#*#* tuşlayıp band mode bölümüne giriş yapıp ardından LTE kısmında band 20 yazısı var mı kontrol edebilirsiniz.
Direnç işlemi işin ehli biri tarafından atılırsa problem olmaz şuan dirençli redmi Note 12 pro 5g kullanıyorum NFC aktif ve fabrikasyon sıfırlamama yapmama rağmen imei ilgili bir problem olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar arkadaşlar. Note 12 Pro 5G almaya karar verdim. Ama kafama takılan bir konu var. Telefon çeker mi ? Malum Türkiye cihazı olmadığında Band 20 sorunu oluyor bazı cihazlarda. Ben de arazide çalışan biriyim. Telefon çekmiyor diye sırf şu anda note10pro yurtdışı cihazımı değişmek istiyorum. 12pro5g de ise hem Yurtdışı IMEI kayıtlı satışlar mevcut, hem malum ithalatçı garantili satışlarda var. Ucuza kaçmak istesem bile Band 20 bilgisi hiç birinde bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Telefon üzerinden band 20 olup olmadığını kontrol edebilirsiniz telefonun MIUI sürüm kısmına tıklayıp 5 veya 6 defa tıklayıp geliştirici seçenekleri açıyoruz ardından arama kısmına *#*#3646633#*#* tuşlayıp engineer mode giriş yaptıktan çıkan yazılardan sonra band mode yazısına tıklayın LTE kısmında band 20 yazısı var mı kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Arkadaşlar 20 bant olayını yanlış anlaşılmış 4.5 g bant 20 olmadığı için çekememezlik yapmıyor onun yerine farklı bir banttan 4.5 G çekimini yapıyor.Hemde daha iyi çekim..ben şahsen alırsam bundan sonra 20 bant genişliği olan cihazı almayacağım.
Bende daha önce redmi note 10 pro vardı bulunduğum köyde çekmiyordu.yok cama çık yol şu köşede dur nefret etmiştim.Bu telefonu aldığından beri şebeke çekim vs sorunu yok.. Telefonu çok sevdim....

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Arkadaşlar 20 bant olayını yanlış anlaşılmış 4.5 g bant 20 olmadığı için çekememezlik yapmıyor onun yerine farklı bir banttan 4.5 G çekimini yapıyor.Hemde daha iyi çekim..ben şahsen alırsam bundan sonra 20 bant genişliği olan cihazı almayacağım.
Bende daha önce redmi note 10 pro vardı bulunduğum köyde çekmiyordu.yok cama çık yol şu köşede dur nefret etmiştim.Bu telefonu aldığından beri şebeke çekim vs sorunu yok.. Telefonu çok sevdim....
Peki neden çekmez hocam 4.5 g mesela kırsaldayken note 11 pro vardı bende 4.5 g full çekerdi. Aynı yerde note 12 pro 5g hspa çekiyor. Operatör aynı (tt) Band 20 değilse bu neden kaynaklanıyor ?

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Peki neden çekmez hocam 4.5 g mesela kırsaldayken note 11 pro vardı bende 4.5 g full çekerdi. Aynı yerde note 12 pro 5g hspa çekiyor. Operatör aynı (tt) Band 20 değilse bu neden kaynaklanıyor ?
Benim Vodafone TT normalde de çoğu yerde çekmez

uygar _

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uygar
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
mi verify sıtesınden kontrol ettıgımde (
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi küresel sürümünü resmi olarak yetkili kanallar aracılığıyla satın alın ) modelde 22101316G yazıyor bır kac kez rom attım yıne aynı bu nasıl oluyor.

Üst Alt