- Adım
- Zeynel
- Cihazım
- Note 13 Pro +
- Meslek
- Elektronik Teknisy
- Konular
- 403
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağol Önemli Değil Biraz Uğraş Olmaz İse Akşam Haberleşelimexcalabur, hocam android adb interface ve android bootloader interface yi yazdırabiliyorum fakat miflash nedense farklı sürümleri denesemde telefonu görmüyor. Belki kablodan olabilir belki Windows 7 den olabilir. Windows 8.1 denedim aynı. Akşam biraz daha uğraşayım 'hayır bide bilgisayarın başına oturdumu saat nezaman üçe geliyor anlamadım. Allah size iyi sabır vermiş bu kadar uğraşlara insan dünya ile bağlantıyı keser. Cevaplarınız emekleriniz ve hizmetleriniz için teşekkürler HOCAM
Android ADB Interface Yazarsa Telefonu Görür miflashla niye yüklemedi bir yerde hata vardır birde miflashın sol üstünde driver yükleme yeri var onu dene başka USB Portuna Bağla Fast Bootda görmesi lazım
WİN 10 VE 11 Pek sorun olmuyor Genellikle
win7 win 8 Zaten Başdan Sorun çıkarıyor.genellikle pc ve işletim sistemi bu sorunları çıkarıyor
Zaten şuan dünyayla bağlantım kesik 2 kişeye ve forumada mesaja cevap yetiştriyorum
keşke yaptığın işlemleri yazsaydın veya resim atsaydın nerde sorun var belki anlardık