- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Konular
- 2
Merhaba Anladım Teşekkürler
İşte Sorunlardan bir tanesi belli oldu windows 8 Veya 8.1
Siz driver kurduysanız doğal olarak kurulduğunu zannetmişsinizdir ama düzgün kurmamştır
işte o yüzden yapamıyorsunuz derken sorunun işletim sistemlerinden kaynaklandığını ama sizinde en azından aygıt yöneticisi vs bakmanız gerek
Arkadaş ilk çıktığında win7 kullanıyordum hadi win 8 kurayım dedim nerdende kurdum kurmaz olaydım ne driveri tanıyor ne arayüz kolay
Neyse biraz bakim kaldırırım dedim sonra pc kapatıcam kapatma menüsü yok 15.20 dakika aradım adamlar sistemin kapanmaması için elinden geleni yapmışlar
Arkadaşı Aradım ya bunun kapatma menüsü nerde yok mause ekranın ortasından sağdan sola çek vs aman dedim kaldırdım demem o ki
win 8 kullanmak için nedeniniz nedir win 10 win 11 gibi kolay güzel sorunsuz işletim sistemi varken Zamanda 1.2 arkadaşımda istemişti win 8 sonra bana
Aman kardeşim tövbe bana win 7 tekrar kur demişti neyse gelelim konumuza
Ben size basitinden yazayım deneyin Vardiyalı derken akşam 10 evde olmuyormusunuz ben gece saat 1:00 kadar beklerim
Daha Olmadı Hafta sonu size zaman ayırıp yine yapabilirim
İşletim sisteminizin 32Bit 64Bit Olması bile sorun yaratabilir
0:İndirdiğiniz Resmi Romu !!Buradada winrarla açtığınızda rom 2 aynı klasörde Çıkar Tekrar Klasörün içindekini masa üstüne çıkarın.
1:Buradan driver yükleme konusundakileri aynen yapın Aygıt yöneticisi masa üstünde bir yerde açık kalsın görün tel bağlandığını
Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım
2:Buradan Upload Ediyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiFlashı Kurun Kurulduktan Sonra Çalıştırın Pencerenin Sol Üst Köşesinde Driver Yazıyor Oraya Basın Driveri Otomatik Kuracak.
Linkini Verdiğim MiFlash Tool Türkçe Sonra Dosya Seçe Girip Nerdeyse Attığınız Romun Klasörünü Seçin !!Buradada winrarla açtığınızda rom 2 aynı klasörde Çıkar Tekrar Klasörün içindekini masa üstüne çıkarın.
MiFlashın Sağ Alt Köşedeki Kutucuğundaki temiz kurulum seçin.Cihaz Ekle Dediğinde Telefonu Fastboot PC Takın Aygıt yön bakın Görmüşmü
Zaten Görürse Büyük Harflerle LVOJXGGYO Vs Harfler çıkarsa Tamamdır Yükleye Basın Bekleyin.
Şimdilik Buradan Yazabildiğim Bunlar O Kadar yazıdan sonra umarım birşey unutmamışımdır .Yazmayı Hiç Sevmesemde Yine Yazıyorum
Kolay Gelsin.
Hocam aygıt yöneticisinde 'Diğer' yazan kısımda "Android" diye bir şey çıkmıyor bende. Aygıt yöneticisinde hiçbir yerde göremedim bu yazıyı. Dolayısıyla sürücü yüklemesi yapamıyorum. Telefonu USB kablo ile bağladım.