Hocam benim IMEI crdroid rom yükleyince gitmişti. Neyse ki full yedek almıştım. Yalnız başka roma geçince IMEI gidiyor. Excalabur hocama sormuştum twrpden nvdata nvrom bölümünü yedek aldım. Başka roma geçip twrpden nvdata nvrom flashladım IMEI gelmedi. Acaba yanlış yerimi yedek aldım. Twrp de efs bölümü yokBootloader kilidi açıksa eğer miflash dan geçebilirsin endonezya 12.5 sürümüne twrp den efs yedeği alıp bir kenara koyun. Ben geçtim herhangi bir imei gitmesi durumu felan olmuyor bilginize.
Hocam benim IMEI crdroid rom yükleyince gitmişti. Neyse ki full yedek almıştım. Yalnız başka roma geçince IMEI gidiyor. Excalabur hocama sormuştum twrpden nvdata nvrom bölümünü yedek aldım. Başka roma geçip twrpden nvdata nvrom flashladım IMEI gelmedi. Acaba yanlış yerimi yedek aldım. Twrp de efs bölümü yok
Şimdi aldığım yere sordum hocam mi flash ile rom atabilir miyim diye, onlar da imei silineceğini söyledi sanırım geçiş yapamıcam :/
12.5.15 Hint romu çok güzel. Geçersin tavsiye ederimMerhabalar Endonezya özelleştirilmiş miui 13 romunu kullanıyorum ama Miui 13'ün buglarından falan sıkıldım miui 12'e mi flash üzerinden rahatça dönebiliyor muyuz ?
ya sorma bende bıktımMerhabalar Endonezya özelleştirilmiş miui 13 romunu kullanıyorum ama Miui 13'ün buglarından falan sıkıldım miui 12'e mi flash üzerinden rahatça dönebiliyor muyuz ?