Çözüldü Redmi Note 10s açılmıyor!

simge52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiomi
Cihazım
mi5
Konular
0
Merhabalar, ismim Uğur.
Xiaomi üzerine forum olduğunu bilmiyordum :( ilk defa denk geldim ve sorunuma çözüm bulabilmek için kayıt oldum.

Bir kaç saat önce Ins*****m isimli sosyal medya uygulamasını açtım, bir kaç satır kaydırdım tam o anda ekran birden kapandı. Yanlışlıkla kendim on/off tuşuna basarak kapadım sandım fakat telefon komple kapanmış (herhangi bir aşırı ısınma v.s. yoktu).

Yaklaşık 50 gündür hiç kapanmamış yada restart olmamıştı muhtemel ondan dolayı kapandı sandım, açılmasını bekledim fakat ekrana "REDMI" yazısı geliyor bir kaç saniye bekliyor ve sonrasında ekran kapanıyor, yine bir kaç saniye sonra yazı beliriyor. Bu şekilde bir döngüye girdi ve cihaz açılmıyor sanırım BootLoop deniyor bu duruma.

Cihazda önemli fotoğraflarım ve dosyalarım var, bunları kaybetmeden nasıl yedeklerim ve telefonu nasıl normale döndürebilirim, yardımcı olabilir misiniz...
Not 9 pro da başına gelen çoktur telefonun arkasını aç kamera soketlerini çıkar tekrar dene cihaz açılırsa kameralardan birisi arızalı olabilir birde parmak okuyucu arıza yapınca olur bu tür takılmalar parmak izi okuyucunun soketinide çıkar dene sonucu yazarsın

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
Merhaba

Tam Konu Açtım Notebook Kapatıyordum Yardım Yazınızı Gördüm
Telefonun BL Bootloader kilidi açıkmı biliyormusunuz Açık olduğunu anlamak için zaten redmi yazısı geliyor demişsiniz kameranın altında
Açık Kilit resmi çıkıyormu Açık İse
1:Buradan Telefonu Driverini İndirip Kurun
Recovery - Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5)
2:Buradan Telefonun BL Bootloader kilidi Kapalıysa Açın
Rehber - Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok
3:Buradan Twrp Recovery Yükleyin

Recovery yüklediğinizde pc bağlayın Telefon Hafızası varsa sd kart pc görünür yedeklerinizi alırsanız
Aynı Recoveryinin dosyasını içinde boot Yazan bat dosyasını yükleyin orjinal recoverysi geri yüklenir bilgileriniz silinmez zaten
Açılırsada Sorun Olmaz
Hocam banada yardımcı olun cihazım rn 8 pro şarj %40 iken recoveru girmeye çalıştım priz işareti çıktı girmedi recovery moda ardından yeniden başlattım bi baktım pil yüzdesi %5 niye böyle olduki.

cmlnma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MA
Cihazım
Xiaomi Note 10s
Konular
0
Merhaba

Telefonun BL Bootloader kilidi açıkmı biliyormusunuz Açık olduğunu anlamak için zaten redmi yazısı geliyor demişsiniz kameranın altında

Recovery yüklediğinizde pc bağlayın Telefon Hafızası varsa sd kart pc görünür yedeklerinizi alırsanız
Aynı Recoveryinin dosyasını içinde boot Yazan bat dosyasını yükleyin orjinal recoverysi geri yüklenir bilgileriniz silinmez zaten
Açılırsada Sorun Olmaz
Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum cihazım redmi açılış ekranında kalıyor bootloader kilidi açık, otomatik twrp ve boot yükleme aracınızı kullandım fakat hiç bir tepki vermedi aynı şekilde açılış ekranında kalmaya devam ediyor içindekileri kurtarmak istiyorum ama nasıl bir yol izlenebilir başka

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403

eeosman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Benim durup dururken bootloop oluştu, excalabur hocanın tavsiyesi ile yüklü olan endonezya romun aynı versiyonunu twrp ile sd karttan yükledim cihaz hala bootloop'ta idi, "wipe data" yaptım ona rağmen açılmadı. Plaka için Eng rom yükledim ama cihaz "fastboot erase nvram, nvdata" komutlarını almadı, BL kapalı olduğundan, plakayı global romda yazdım, güncelleme ve sıfırlama ile gitmedi. Yalnız SP flash tool ile 1 veya 2. yöntem farketmedi ilk boot'ta cihaz MIUI ekranında takılıyor, bir daha takılma yok. Yeni nur topu gibi sorunum var Miflash ile rom attığımda MIUI ekranında kalıyor. Endonezya romuna geçmek istiyorum. SP flash tool ile geçerim ama Miflash neden kullanamıyorum aklıma takıldı, neyi yanlış yapıyorum acaba? Teşekkür ederim.
Bu serüvende ENG romda BL kilidi açmaya kalktım, cihaz brick oldu, excalabur üsadın konusu ile unbrick yaptım global rom attım, bu cihaz ölmüyor, keşke diğer MTK modellerde böyle olsa, Mi 11T veya RN11 Pro ilgim var ama bu işlere gelmez diye korkuyorum açıkçası.

afyok007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
10s
Konular
0
Merhaba

Açılırsada Sorun Olmaz
mrb hocam aynı sorun bendede var esnafım bende içinde müşteri bilgilerim falan var fotolar notlar falan ücret karşılıgında yardımcı olursan sevinirim

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
mrb hocam aynı sorun bendede var esnafım bende içinde müşteri bilgilerim falan var fotolar notlar falan ücret karşılıgında yardımcı olursan sevinirim
Merhaba
Buradaki Konudan Ücretli Onarımdan Xiaomi Tamir Servisine Mesaj Yazın Size Yardımcı Olacaklardır
Ücretli Onarımlar

eeosman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Benim durup dururken bootloop oluştu, excalabur hocanın tavsiyesi ile yüklü olan endonezya romun aynı versiyonunu twrp ile sd karttan yükledim cihaz hala bootloop'ta idi, "wipe data" yaptım ona rağmen açılmadı. Plaka için Eng rom yükledim ama cihaz "fastboot erase nvram, nvdata" komutlarını almadı, BL kapalı olduğundan, plakayı global romda yazdım, güncelleme ve sıfırlama ile gitmedi. Yalnız SP flash tool ile 1 veya 2. yöntem farketmedi ilk boot'ta cihaz MIUI ekranında takılıyor, bir daha takılma yok. Yeni nur topu gibi sorunum var Miflash ile rom attığımda MIUI ekranında kalıyor. Endonezya romuna geçmek istiyorum. SP flash tool ile geçerim ama Miflash neden kullanamıyorum aklıma takıldı, neyi yanlış yapıyorum acaba? Teşekkür ederim.
Bu serüvende ENG romda BL kilidi açmaya kalktım, cihaz brick oldu, excalabur üsadın konusu ile unbrick yaptım global rom attım, bu cihaz ölmüyor, keşke diğer MTK modellerde böyle olsa, Mi 11T veya RN11 Pro ilgim var ama bu işlere gelmez diye korkuyorum açıkçası.
Bazı yanlışları düzeltmek isterim. İlk açılış biraz uzun sürüyormuş bekleyince açılıyor, programın hatası yok, Miflash da çalışıyor onu da ben becerememisim. 11T, RN 11 Pro veya Pro+ denemek isterim ama her MTK bunun gibi değilmiş, bu IMEI repair yapması en kolay telefon. NFC'lisi "Poco M5S" olarak piyasaya tekrar sürülmüş, epey tutulduğunu gösterir.

enesbasar1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi CC9 Pro
Konular
1
Merhaba
Buradaki Konudan Ücretli Onarımdan Xiaomi Tamir Servisine Mesaj Yazın Size Yardımcı Olacaklardır
Ücretli Onarımlar

Hocam bendeki cihazda MIUI 13 android 12 ve twrp yüklenmiyor cihaz kendiliğinden kapandı ve redmi yazısında kalıyor MIUI yazısı gelmiyor içindekileri alma durumu söz konusu mu ? ciihaz TR cihazı.

Üst Alt