- Adım
- Zeynel
- Cihazım
- Note 13 Pro +
- Meslek
- Elektronik Teknisy
- Konular
- 403
Son Kez Konuya Açıklık Getirmek İçin Mesaja Cevap Olsun yedekleri Aldınız Zaten Daha Öncede Yazdığım Gibi Verdiğim Romu Yükleseydiniz Wipe Yapmadan Telefona Orjinal Rootsuz Boot-Recovery Yüklenecekti Mesajlarınızıda Alacaktınız Bu Kadar Çok Uğraşmayın BenceMerhaba,
Twrp'yi kaldırmak ve BL kilidini geri kapamak istedim. Bir kaç banka uygulaması sorun çıkardı çalışmadı.
1:Twrp Kurduğunuz zaman telefona banka uygulamaları diyer uygulamalar Root Olduğundan Uyarı Verir
Neden? Yüklediğiniz Twrp'de Genom Kernel Var Otomatik Olarak Telefon Rootlu Oluyor Mağisk Yüklemesnizde Genom Çekirdeği Rootludur
Telefon hakkında.Tüm Özellikler.Çekirdek Sürümüne Girerseniz Genom Kernel Yazdığını Görürsünüz
Ayrıca Ben o kadar Rom İşleri Root Yaparken Hiç Bir Zaman "the system has been destroyed" Bu Hatayla Karşılaşmadım
Konuyu Çok Uzatmaya Gerek Yok BL Kilidini Açın Aşağıdaki Fastboot Resmi Romu Yükleyin Olsun Bitsin.Ayrıca Hiçbir Resmi Romda Twrp Root Olmaz
MIUI 12.5 - Redmi Note 10S (Rosemary) Endonezya Kararlı Rom V12.5.7.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları
Bu Romu Yüklediğinizde Telefonun Seri Nosu Rengi NFC Özelliği Vs Gitmez
Bu Romu Yüklediğinizde İlla BL Bootloader Kilidini Kapatmanız Gerekmez Banka Uygulamaları Hata Vermez.Bende BL Açıkken 3 Tane Banka Uygulaması
Yüklü Hiç Bir Zaman Sorun Çıkarmadı Rootlu Veya Bl Açık Demedi
Mesajınıza IMEI'le İlgili Yazacağım Daha Wipe Data Yapmışsınız Tahminimce IMEI Gitseydi O Zaman Giderdi
Ama Bu İşlerde IMEI Atan Kişi Ve Attığı Proğrama Göre Değişir.Romlardada Bu İşleme Karşı Kapatmak İçin Güncellemede Çıkara Biliyor
Umarım Aydınlatıcı Olmuştur.Kolay Gelsin
Son düzenleme: