- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Mi note 10 lite
- Konular
- 1
hocam önümüzdeki hafta yaparım bir aksilik olmazsa.CanYILMAZ hocam endonezya miui 14.0.2 modem dosyası paylaşabilir misiniz 108mp li model
kamera, wifi, gps, mobil ağlar... hepsiyle alakalıModem dosyasi ne işe yariyor
Wifi ilemi alakalı
Tamamdır Can hocam çok sağ olun ilgilendiğiniz için teşekkürlerhocam önümüzdeki hafta yaparım bir aksilik olmazsa.
kamera, wifi, gps, mobil ağlar... hepsiyle alakalı
ben temiz kurulum yapmadim telefon sifirlanmasin diye , save datayı işaretledim , miui 14 android 13 yükledim fastboot romu xiaomi flash tool ile, elhamdülillah telefonda hicbir sorun yok, bence bu sekilde yapin eğer telefonu uygulama dosyalar vb dolu olan varsa benim gibi, yoksa clean all yapın daha garanti olur tabikiUygulamalari yönet gir kamera uygulaması bul listeden güncellemeleri kaldır de telefonu yeniden başlat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format data da herşey gider temiz kurulum dediğimiz bu zaten .
Temiz kurulum olmaz ise saçma sapan hatalar alırsın tam performans ve iyi deneyim için ana MIUI sürümü ve android sürümü değişimi varsa mutlaka format data ile kurulum yapılmalıdır
Selamünaleyküm can yilmaz hocam peki aynı modem redmi note 10 pro global icin 2 ay önce yayinlanan miui 14.2.0 icin de uyumludur değil mi ? ona göre yeni guncellemeyi fastboot ile yükleyeceğim13.0.14 dosyası uyumlu zaten hocam.
imei bölümü arızalanmadığı sürece kullanmanıza gerek yok hocam. yalnızca imei tamirinde gerekiyorHocam bu modem dosyasini hangi durumlarda kullaniyoruz. Kac defa rom yukledim imei kamera ya da baska birseyde sorun cikmadi hic
Can hocam Endonezya MIUI 14 sürümü için modem dosyası hazirlayacaktiniz size zahmet hocam bı ilgilensenizimei bölümü arızalanmadığı sürece kullanmanıza gerek yok hocam. yalnızca imei tamirinde gerekiyor