Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Driverları doğru yüklediğinize emin misiniz ? Şu videonun attığım dakikasına bakarsanız.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

respectier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vieers
Cihazım
OnePlus 6
Konular
0
Driverları doğru yüklediğinize emin misiniz ? Şu videonun attığım dakikasına bakarsanız.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Tamamdır hocam hallettim çok teşekkür ederim bu drivlerlar hep sorun çıkarıyor zaten bana :)

respectier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vieers
Cihazım
OnePlus 6
Konular
0
Son sürüm modemi flashladım ama şarj tüketimi aşırı fazla.Yanlış modemi flashlamış olabilir miyim yoksa genel bi sorun mu?

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Son sürüm dediğiniz hangisi cihaz ne sweet mi sweetin mi kullandığınız rom ne ? global, endonezya, india ? hangi sürüm 12.5.10, 13.0.5 vs. vs. ? ayrıca ben CanYılmaz'ın hiç bir modeminde şarj sorunu yaşamadım. Hemen hemen sitedekilerin hepsini kullanmış olabilirim.

respectier

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vieers
Cihazım
OnePlus 6
Konular
0
Son sürüm dediğiniz hangisi cihaz ne sweet mi sweetin mi kullandığınız rom ne ? global, endonezya, india ? hangi sürüm 12.5.10, 13.0.5 vs. vs. ? ayrıca ben CanYılmaz'ın hiç bir modeminde şarj sorunu yaşamadım. Hemen hemen sitedekilerin hepsini kullanmış olabilirim.
Sweet Global MIUI 14.Hindistan modemi flashladım galiba ama daha optimize bişey var mıdır acaba benim için.MIUI 14 için onu gördüm bir tek çünkü.

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Sweet Global MIUI 14.Hindistan modemi flashladım galiba ama daha optimize bişey var mıdır acaba benim için.MIUI 14 için onu gördüm bir tek çünkü.
Global 13.0.14 modemi MIUI 14'de çalışıyor onu flashlayın isterseniz cihazınız ve romunuz globalse.

Üst Alt