Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

vhz1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sss
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
1
Endonezya cihazı ile Hindistan aynı değil hocam, orijinal romu baz alarak yapıyorum o yüzden sorun yaşamanız muhtemel.
Zaten telefon pasif durumdayken yüksek şarj yemesi yazılım uyumsuzluğu sebebi ile oluyor.
Cihazım india kurulan romda india. Uyumsuzluk nerede?

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Endonezya 14.0.2.0 V14.0.2.0.TKFIDXM yazmıştınız ona istinaden söyledim.
Rom ve cihaz uygunmuş, hangi modem dosyasını kurdunuz?

vhz1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sss
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
1
Endonezya 14.0.2.0 V14.0.2.0.TKFIDXM yazmıştınız ona istinaden söyledim.
Rom ve cihaz uygunmuş, hangi modem dosyasını kurdunuz?
Sizin en son india için paylaşan modem dosyasını. Hatasız oldu hepsi ama pili çok çabuk bitiyor. Onun için sordum İndia cihaza endonezya romu kurulur mu diye

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Hocam o halde sizden ricam bluetooth ve kablosuz ağı kapatarak dener misiniz? Eğer bunlardan biri ise sebep modem dosyasını güncelleyebilirim ama bunların dışında bir sebepse şu an çözüm önerim yok.

vhz1983

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sss
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
1
Hocam o halde sizden ricam bluetooth ve kablosuz ağı kapatarak dener misiniz? Eğer bunlardan biri ise sebep modem dosyasını güncelleyebilirim ama bunların dışında bir sebepse şu an çözüm önerim yok.
Bugün gece denerim. Teşekkür ederim

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Hocam ben de modem dosyası editlemek istiyorum Mi 10T Pro için. Gerekli skillere sahibim. Hangi toollar kullanıyorsunuz, bilgi verebilir misiniz?

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Arkadaşlar yurtiçi cihaz a bootloader açıp twrp ile Custom rom yüklesek modem dosyası vs ile uğraşmıyoruz değil mi direk kurup devam ediyoruz.

Odin Allfather

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Selamlar. Cihazim global 8 gb olan model. Sorunsuz kullaniyordum ama yurt disina ciktigim icin wipe data yaparak telefonu tekrar kurdum, modem dosyasini da attim ancak sebeke gelmiyor. Wipe data oncesinde telefonu mi 14'e guncellemistim ve modem dosyasi attigimda sorunsuz kullaniyordum sebeke dahil. Bunun icin yapmam gereken farkli bir sey var midir, tesekkurler simdiden

Düzenleme: IMEI'nin uçmuş olma ihtimali var mıdır acaba?

Son düzenleme:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Hocam ben de modem dosyası editlemek istiyorum Mi 10T Pro için. Gerekli skillere sahibim. Hangi toollar kullanıyorsunuz, bilgi verebilir misiniz?
Tool kullanmıyorum hocam, centos üzerinden işlem yapıyorum ama diğer linux versiyonları da yeterli. kali gibi haricen araçlara gerek yok.

Arkadaşlar yurtiçi cihaz a bootloader açıp twrp ile Custom rom yüklesek modem dosyası vs ile uğraşmıyoruz değil mi direk kurup devam ediyoruz.
evet hocam.

Selamlar. Cihazim global 8 gb olan model. Sorunsuz kullaniyordum ama yurt disina ciktigim icin wipe data yaparak telefonu tekrar kurdum, modem dosyasini da attim ancak sebeke gelmiyor. Wipe data oncesinde telefonu mi 14'e guncellemistim ve modem dosyasi attigimda sorunsuz kullaniyordum sebeke dahil. Bunun icin yapmam gereken farkli bir sey var midir, tesekkurler simdiden

Düzenleme: IMEI'nin uçmuş olma ihtimali var mıdır acaba?
*#06# ile kontrol edebilirsiniz hocam. normal şartlarda gitmez ama soruna bakılırsa gitmiş gibi görünüyor.

Odin Allfather

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Üst Alt