- Adım
- Mert
- Cihazım
- RedmiNote10 Pro
- Meslek
- Dökümantasyon
- Konular
- 11
Güncelleme zaten baya bir sıkıntı varGüncelleyemiyorum
Hangi sürüm yüklü.Bluetooth kulaklıkta mikrofon çalışıyor mu deneyen var mi bende Bluetooth kulaklikta mikrofonu kullanmiyor bana mi özel merak ettim. 2 farkli kulaklikta denedim ve Bluetooth ayarlarini sıfırladım hala aynı
13.4 globalGüncelleme zaten baya bir sıkıntı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sürüm yüklü.
13.8.0 global versiyonu bugün kurdum sıkıntı yok gibi ilerleyen dönemlerde kullanım deneyimlerimi yazarım inşallah13.4 global
Kardeşim şu ana kadar karanlık modda sıkıntı var bazı uygulamalar karanlık modda çalışmıyor13.8.0 global versiyonu bugün kurdum sıkıntı yok gibi ilerleyen dönemlerde kullanım deneyimlerimi yazarım inşallah
Ben bi kaç gün önce cihazıma miui14.0.8.0 guncellemesini yaptım ve cihaz güncelleme yaptıktan sonra açılmadı recovery modunda kaldı telefoncuya götürdüm bunun sürümünü düşürmem gerek dedi ve bu sürümü attı şuanda cihaza ne yaptığını bilmiyorum heralde romunu da değiştirmiş ve cihaza tekrar güncelleme yaparsam aynı şekilde recovery modunda kalacağını söyledi lütfen yardımcı olabilir misiniz cihazımdaki bu sürüm hangi rom ve nasıl yükseltilir
Redmi Note 10 Pro | sweet | Snapdragon 732G | Yazılımsal olarak tek SIM mümkündür. Güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardan modem dosyası kurulmalıdır. Kamera ve sensör sorunları oluşabilir. Sıfırlama TWRP üzerinden yapılmalıdır. Donanımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlamada sorun yoktur. 64MP için 53K sökülüp 100K takılır. 108MP için 25K sökülüp 220K takılır. |