Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 10 Pro (Sweet) – Global Kararlı V13.0.4.0.SKFMIXM
Hayır süper amoled var internette amoled diye geçer ama aslında süper amoled,aida 64 indirip bakabilirsiniz ya da orijinal Mi sitesinden redmi note 10 proyu bulup bakabilirsiniz benim ki redmi note 10 pro Max hindistan için olan versiyon ben de süper amoled panel var ama sizde de var aynı panel dediğim gibi bakarsanız görürsünüz epey sitesin de amoled yazmış ama yanlış bilgi o hatta resmi ekledim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ufaktan biraz baktım Türkiye modellerin de normal amoled olabilir isterseniz aida64 indirip bir bakın sonra geri bildirim yaparsınız
Dediğim gibi sizde de süper amoled var ama bazı modeller galiba düz amoled,belki 64 MP kamerali olanlar düz amoleddir her neyse sözün özü şu ki kaliteli bir amoled panel kullanıyor ve aodun süresiz olması lazım,MIUI.eu da veya başka romlar da bu olay süresiz
Arkadaşlar Miui13'ten baya memnunum onu belirtmek istiyorum konuya ilk yazdığım günden beri kullanıyorum fakat son 2 gündür telefon kendini sürekli yeniden başlatıyor
Arkadaşlar Miui13'ten baya memnunum onu belirtmek istiyorum konuya ilk yazdığım günden beri kullanıyorum fakat son 2 gündür telefon kendini sürekli yeniden başlatıyor