Galiba olmuyor ancak twrp ile yüklenir mi bilemiyorum belki mi hesabını girdiğinizde sürümü kabul etmeye bilirTester olmadan ayarlardan yapılabiliyor mu bu güncelleme
Mi hesabım açıktı oldu fakat hiç bir değişiklik göremedimGaliba olmuyor ancak twrp ile yüklenir mi bilemiyorum belki mi hesabını girdiğinizde sürümü kabul etmeye bilir
( Umarım fixlenince daha iyi hale gelirGüncellemeyi yaptım arkadaşlar, android 12 olması, güvenlik güncellemesi ve kenar çubuğundan başka bir değişiklik yok.
Yalnız cihaz inanılmaz takılmaya başladı, akıcılık falan kalmadı, uygulamalar çok daha hızlı açılıp tepki verirken şimdi arama ve rehber bile bekleyerek açılıyor.
Sosyal medya uygulamalarında aşağı kaydırma yavaşladı..
Şuan pişmanım ve tavsiye etmiyorum. Kesin stabil olan rom'u bekleyin derim ben...
Hocam always on display deki 10 saniye sınırı kalkmış mı?Güncellemeyi yaptım arkadaşlar, android 12 olması, güvenlik güncellemesi ve kenar çubuğundan başka bir değişiklik yok.
Yalnız cihaz inanılmaz takılmaya başladı, akıcılık falan kalmadı, uygulamalar çok daha hızlı açılıp tepki verirken şimdi arama ve rehber bile bekleyerek açılıyor.
Sosyal medya uygulamalarında aşağı kaydırma yavaşladı..
Şuan pişmanım ve tavsiye etmiyorum. Kesin stabil olan rom'u bekleyin derim ben...
Hocam always on display deki 10 saniye sınırı kalkmış mı?
Hocam bennde gece çok şarj yemiyor.12.5 sürümündeyim.Yükleyen bir kaç kişi de şarjdan muzdarip iki arada bir derede kaldım.Bu arada bir şeyi belirtmek istiyorum telefonum aşırı derecede şarj yiyordu yüzde 90'dan 30'a kullanırım ben hep normalde 2saat falan götürürdü bu yazılım kaynaklıydı belliydi miui 13'e geçince 90'dan 30'a 5saat götürdü beni ve gece şarj yeme sorunu vardı nerdeyse yüzde 20 30 şarj yiyordu geceleri bu güncellemeden sonra o sorun neredeyse 0'a indi ben gibi şarj sorunu yaşayanlar varsa mutlaka denemesini tavsiye ederim