Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 10 Pro (Sweet) – Global Kararlı V13.0.4.0.SKFMIXM
Bu arada bir şeyi belirtmek istiyorum telefonum aşırı derecede şarj yiyordu yüzde 90'dan 30'a kullanırım ben hep normalde 2saat falan götürürdü bu yazılım kaynaklıydı belliydi miui 13'e geçince 90'dan 30'a 5saat götürdü beni ve gece şarj yeme sorunu vardı nerdeyse yüzde 20 30 şarj yiyordu geceleri bu güncellemeden sonra o sorun neredeyse 0'a indi ben gibi şarj sorunu yaşayanlar varsa mutlaka denemesini tavsiye ederim
Hocam benim sistem uygulamaları veya diğer uygulamalarda bir sorunum yok fakat bildirim çubuğu animasyonları gibi animasyonlarda bir kasma belli oluyor sosyal medya gezintisindede instagramda sorun yok ama twitterde kasma oluyor büyük bir sorunum yok açıkçası
Genel olarak daha akıcı ama bazi sistem uygulamalarindan çıkarken sonda takılıyor gibi oluyor yeni update ile fixlenir
Karanlik mod düzgün çalışmıyor karanlik modu için uygulama seçme çalışmıyor yari uygulama karanlık yarısi açık geri bildirim yapicam
Ön kamera hdr bugu var . Hdr otomatik yapip bir süre kullanıp kameradan çıkınca geri açtığımda hdr otomatik kapali oluyor ai herhangi mod vs. de çalışmıyorken yapıyor bug muhtemelen
Daha az isiniyor gibi gpu driver güncellemişler ya da optimize etmişler herhalde bazi efekt vs. de eklemiş uygulama giriş çıkış kullanimda
Ultra geniş açılı kamera için gece modu özelliği gelmiş bunu baya istiyordum iyi oldi
Ön kameraya gece modu geldi
Ön kamera ağır çekimde 1080p kalite ayarı gelmiş
Kamera daha hızlı açılıyor önceden niye bu kadar yavaş diye gözüme batıyordu.
1 2 günlük kullanımdan bahsedicem. Valla çok şaşırdım daha kötü olur düşünüyordum ama kullandıkça arayüz daha iyi oluyor android 12 yükleyince sistem otomatik optimize edicek tarzı bir şeyler yazmıştı google onun etkisi var gibi geldi. En sevdiğim nokta 120hz de sayfalarda gezerken ufak takılmalar oluyordu o azalmış hafiften amiral gemisi hissiyatı veriyor normal sayfalarda su gibi akıyor. Helal olsun
Bugün dışarı çıkınca fark ettim güneş ışığı modu çalışmıyor abi neyse bir şey demeyeceğim (
Benim Bluetooth kulakliklarda mikrofon çalışmamaya başladı romu 2 kez kurdum bunu geçen farkettim belki bana özeldir bilmiyom 13.7 yi bekliyorum
Dokunsal geri bildirimin gücü bazen kendi kendine azalıyor cihaz res atınca düzeliyor harbi sorunlu
Olumsuz ne var şuan bilmiyom keşfettiğimde iyi kötü vs. burayi güncellerim.
Redmi note 10 pro da e4 panel amoled kullanılıyor en kaliteli seri bu,ama bir site de e3 diye okudum fakat çoğunluk e4 diyor sonuç olarak e3 bile olsa iyidir ayrıca cihazımız da normal amoled panel değil de süper amoled panel var süper amoled normal amolede göre daha net renkler+dokunmatik tepkisi vb. Daha iyi ve bir kaç özellik daha
Redmi note 10 pro da e4 panel amoled kullanılıyor en kaliteli seri bu,ama bir site de e3 diye okudum fakat çoğunluk e4 diyor sonuç olarak e3 bile olsa iyidir ayrıca cihazımız da normal amoled panel değil de süper amoled panel var süper amoled normal amolede göre daha net renkler+dokunmatik tepkisi vb. Daha iyi ve bir kaç özellik daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten aod hep sabit durmuyor ki yer değiştiriyor keşke getirseler
Hayır süper amoled var internette amoled diye geçer ama aslında süper amoled,aida 64 indirip bakabilirsiniz ya da orijinal Mi sitesinden redmi note 10 proyu bulup bakabilirsiniz benim ki redmi note 10 pro Max hindistan için olan versiyon ben de süper amoled panel var ama sizde de var aynı panel dediğim gibi bakarsanız görürsünüz epey sitesin de amoled yazmış ama yanlış bilgi o hatta resmi ekledim şimdi
Hayır süper amoled var internette amoled diye geçer ama aslında süper amoled,aida 64 indirip bakabilirsiniz ya da orijinal Mi sitesinden redmi note 10 proyu bulup bakabilirsiniz benim ki redmi note 10 pro Max hindistan için olan versiyon ben de süper amoled panel var ama sizde de var aynı panel dediğim gibi bakarsanız görürsünüz epey sitesin de amoled yazmış ama yanlış bilgi o hatta resmi ekledim şimdi