- Adım
- Ekrem
- Cihazım
- Red note 10 pro
- Konular
- 0
Her şeyi denedim olmuyor anlamadım.İndiriliyor yazan yere tıklayın devam et tıklayın
Her şeyi denedim olmuyor anlamadım.İndiriliyor yazan yere tıklayın devam et tıklayın
Sanal ram in hiçbir işe yaramadigini biliyorsunuzdur umarım performansa katkısı 0Çıktıktan 15 dk sonra yükledim sorunsuz çalışıyor +5GB Ram ilaç gibi geldi.
Ben de,robot,magisk yok,yine de yeniden başlatıyorKurdum ama tam şarj olmadan söylemesi zor.
Arkadaşların forumda dediği şekilde sürekli yeniden başlatıyordu, root olunca yeniden başlatıyor yoksa sorun yok. Sanırım magisk modüllerinden biri uyumsuz
Cihaz kendini sürekli yeniden başlatıyor, çözüm için kernelde kurman gerekiyor ve modemiarkadaşlar miui13e kullandığımız modem dosyası nv hatasından kurtarıyor mu bu güncellemeyi yapınca
ona göre yapacağım
sweet hocam benim cihaz 108 kameralıCihaz kendini sürekli yeniden başlatıyor, çözüm için kernelde kurman gerekiyor ve modemi
Normalde ben de sadece modem kuruyordum,ama miui 14 ile birlikte,yeniden başlatma sorunu çıktı,fakat bir kaç kişi sweet için sorun olmaz demişti,siz deneyin, eğer açılmazsa kernel de kurmanız gerekir,en azından uyumlu modem dosyası çıkana kadar, çıkınca orijinalini tekrar kurabilirsiniz,fakat kernel kurmadan,direkt açılsın derseniz,benim de size tavsiyem elite rom kurmanız, haftalık beta alan versiyonu var,stable versiyonu da var,size kalmış,onda hem süper simge gibi, tüm miui 14 özellikleri var,hem always on display her zaman açık kalabiliyor,tek bir sıkıntısı var,Dolby hep açık gözüküyor,kapatamıyoruz,onu da bu hafta düzeltirler,bir de aod da parlaklık, düşük modda iken, ekranı açınca o da düşükte açılıyor,2 hatası var,haftaya düzeltirler, ayrıca rom eea tabanlı ve pil, performans olarak baya iyisweet hocam benim cihaz 108 kameralı
sizinki sweetin sanırım
benimde sizinle aynı şeyleri yapmam gerekiyor mu
sadece miui 13 güncellemesi yapar gibi modemi yüklesem yeterli mi