Soru Redmi note 10 pro miui 14

canyash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürkan
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Arkadaşlar telefonum note 10pro Xiaomi Türkiye garantili..üzerindeki rom ve indirdiğim rom resimlerini attım bunu güncelleme paketini seçin diyip yükliycem dimi doğru romu indirdim dimi bana güncelleme ile de gelecek olan bu rom sanırım..ben yüklemek istiyorum sorun çıkmaz dimi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-24-08-56-06-359-edit_net.xiaomiui.downloaderpro.jpg
    Screenshot_2023-04-24-08-56-06-359-edit_net.xiaomiui.downloaderpro.jpg
    506,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2023-04-24-08-55-25-766_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-04-24-08-55-25-766_com.android.settings.jpg
    247,3 KB · Görüntüleme: 19

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
Arkadaşlar telefonum note 10pro Xiaomi Türkiye garantili..üzerindeki rom ve indirdiğim rom resimlerini attım bunu güncelleme paketini seçin diyip yükliycem dimi doğru romu indirdim dimi bana güncelleme ile de gelecek olan bu rom sanırım..ben yüklemek istiyorum sorun çıkmaz dimi

hocam ikinci paylaştığınız ekran görüntüsünde 13 yazan kocaman yazıya tıklayın eğer oradaki yere tıkladığınızda güncelleme görünüyorsa güncellemeyi yapın yok görünmüyorsa türkiye için çıkarılacak room bekleyin yada eu room almak istiyorsanız telefonunuzun bölge ayarlarını hollanda yapın ve avrupa için çıkarılmış room u alın kullanın..

yusufm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
16
hocam ikinci paylaştığınız ekran görüntüsünde 13 yazan kocaman yazıya tıklayın eğer oradaki yere tıkladığınızda güncelleme görünüyorsa güncellemeyi yapın yok görünmüyorsa türkiye için çıkarılacak room bekleyin yada eu room almak istiyorsanız telefonunuzun bölge ayarlarını hollanda yapın ve avrupa için çıkarılmış room u alın kullanın..
Room değil ROM

canyash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürkan
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Acele edip global olanı yükledim ama hiçbir fark göremedim şöyle uçuyor böyle kaçıyor 14 derken hiç beğenmedim açıkçası.. 🇹🇷 Yazanı indireyim yükleyim mi fark var mıdır

canyash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürkan
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Arkadaşlar 14 ten 13 e geri nasıl dönerim imkanı var mı

deepblue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus
Cihazım
S4 active
Konular
0
Acele edip global olanı yükledim ama hiçbir fark göremedim şöyle uçuyor böyle kaçıyor 14 derken hiç beğenmedim açıkçası.. 🇹🇷 Yazanı indireyim yükleyim mi fark var mıdır
hocam eu rom bence daha stabil ve bataryayı soğurmuyor desem yeridir... siz bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler bilgilendirme için

Üst Alt