- Adım
- melih
- Cihazım
- redmi note 8 pr
- Konular
- 2
sadece modem kurdum açıldı sweetler kurabilir arkadaşlarNormalde ben de sadece modem kuruyordum,ama miui 14 ile birlikte,yeniden başlatma sorunu çıktı,fakat bir kaç kişi sweet için sorun olmaz demişti,siz deneyin, eğer açılmazsa kernel de kurmanız gerekir,en azından uyumlu modem dosyası çıkana kadar, çıkınca orijinalini tekrar kurabilirsiniz,fakat kernel kurmadan,direkt açılsın derseniz,benim de size tavsiyem elite rom kurmanız, haftalık beta alan versiyonu var,stable versiyonu da var,size kalmış,onda hem süper simge gibi, tüm miui 14 özellikleri var,hem always on display her zaman açık kalabiliyor,tek bir sıkıntısı var,Dolby hep açık gözüküyor,kapatamıyoruz,onu da bu hafta düzeltirler,bir de aod da parlaklık, düşük modda iken, ekranı açınca o da düşükte açılıyor,2 hatası var,haftaya düzeltirler, ayrıca rom eea tabanlı ve pil, performans olarak baya iyi
custom rom işlerini 4.4 kitkat zamanlarında bıraktım hocam mutlaka bi sorun oluyor hangisi olursa olsun güvenli mi değil mi hep kafada bi soru işareti
tavsiyeler için teşekkürler sağolun