Evet A13 oluyorBende bekliyorum henüz güncelleme gelmedi .
Bu sürümle Android 13 de yükseltilecekmi acaba?
Bendede gelmiyordu bölgeyi Hollanda yaptım. Güncellemeleri kontrol et dedim geldi sizde deneyin istersenizGlobal kararlı sürüm halen bana gelmedi sizlerde durum nedir?
Bendede gelmiyordu bölgeyi Hollanda yapın tekrar kontrol edinbende bu room u yüklemek istiyorum fakat adım adım ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? 13.0.16 kararlı sürümü kullanıyorum güncelleme kontrolü yaptığımda güncelleme yok bilgisi alıyorum nasıl bir iştir bu ?
Güncelleme yaptıktan sonra ben türkiye yaptım bölgeyi şuan devam ediyorum kullanmaya bir sıkıntı görmedim şümdilikHollanda yaptıkdan sonra Türkiye tekrar geçtiğinizde problem olurmu çakışma vs gibi .
Bir sorun yok demi ben de indireceğim de emin olamadım şarj gidişi nasıl miui 13 e göre?Güncelleme yaptıktan sonra ben türkiye yaptım bölgeyi şuan devam ediyorum kullanmaya bir sıkıntı görmedim şümdilik
Teşekkürler , şarzda bir problem varmı peki çünkü bazı ülkelerin akım voltaj değerleri ülkemize göre farklı oluyor bu hollanda yazılımı uyumludur acaba?Güncelleme yaptıktan sonra ben türkiye yaptım bölgeyi şuan devam ediyorum kullanmaya bir sıkıntı görmedim şümdilik
bende de gelmiyordu, şimdi o şekilde denedim ve olduBendede gelmiyordu bölgeyi Hollanda yaptım. Güncellemeleri kontrol et dedim geldi sizde deneyin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bendede gelmiyordu bölgeyi Hollanda yapın tekrar kontrol edin