- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 0
İmei atlıyor mu arkadaşlar bu telefona.
Su an atılmıyor...İmei atlıyor mu arkadaşlar bu telefona.
Evet, hiç bir işlem yapmadan aktif oluyor.Arkadaşlar Türkiye Garantili olarak alacağım ama volte olduğunu öğrendim ama vowifi ile ilgili bilgi yok acaba vowifi varmı telefonda bakabilir misiniz. Tşkler
Teşekkürler hocamEvet, hiç bir işlem yapmadan aktif oluyor.
evet kulaktayken ekran açık kalabiliyor oluyor bu. Arkadaşım mi 10t pro var onda da aynı sorun mevcut bende redmi note 10 pro bende de mevcutAraştırırken denk geldi ekranda yakınlık sensörü sorunu ve flickiring dedikleri sorundan bahsediliyor. Deneyimleyen var mı
Burada arama yaparken telefonu kulağınıza götürünce, ekranı kapatmama sorununu gösteriyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Gerçekten tam niyetleniyorum bir problem çıkıyor güncelleme ile geçer umarımevet kulaktayken ekran açık kalabiliyor oluyor bu. Arkadaşım mi 10t pro var onda da aynı sorun mevcut bende redmi note 10 pro bende de mevcut
Hocam peki başka bir sorunu varmı telefonun gözlemlediğinizevet kulaktayken ekran açık kalabiliyor oluyor bu. Arkadaşım mi 10t pro var onda da aynı sorun mevcut bende redmi note 10 pro bende de mevcut
3-4 mesaj yukarda bi tane hatasını daha yazdım hocam bugün ama hepsi güncelleme ile alakalı sorunlar gibi gözüküyor donanımsal bir sıkıntı yok. Dokunmatik olayı çok saçma mesela güncelleme bekliyorum. Genel olarak çok memnunum telefondan ama böyle abuk subuk hatalar çıkartabiliyor. Pişman mıyım kesinlikle hayır. Güncelleme ile düzeltilir halledilir diye düşünüyorum şahsenGerçekten tam niyetleniyorum bir problem çıkıyor güncelleme ile geçer umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki başka bir sorunu varmı telefonun gözlemlediğiniz