- Adım
- Eyüp
- Cihazım
- Oppo reno 4
- Konular
- 0
bu telefonu kendi mağazasından satın aldım yakınlık sensörü çalışmıyor telefonla arama yapın telefonun üzerine elinizi götürün tutup kapatın ekran kapanmadığını görüyorsunuz bunu servise gönderiyoruz servis bir arıza yok deyip geri gönderiyor ben telefonla konuşamıyorum kesiliyor uçak moduna giriyor satıcı arkadaşlar kendisi bizzat görüyor ama servis bir arıza yok diyor beni hakem heyetine mecbur bırakıyor ve hiçbir yetkili ile görüşemiyoruz sunuz kesinlikle bu markadan uzak durun arkadaşlar kesinlikle
Görseli iletiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görseli iletiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
normalde kulağına götürdüğüne orada 5 yazan yer sıfır olması lazım o Android'in kendi testi kendi testinde bir de çalışmıyor ama arada bir çalışıyor her zaman yapmıyor ama yatay denediğinizde her zaman aynı sorun oluyorbu telefonu kendi mağazasından satın aldım yakınlık sensörü çalışmıyor telefonla arama yapın telefonun üzerine elinizi götürün tutup kapatın ekran kapanmadığını görüyorsunuz bunu servise gönderiyoruz servis bir arıza yok deyip geri gönderiyor ben telefonla konuşamıyorum kesiliyor uçak moduna giriyor satıcı arkadaşlar kendisi bizzat görüyor ama servis bir arıza yok diyor beni hakem heyetine mecbur bırakıyor ve hiçbir yetkili ile görüşemiyoruz sunuz kesinlikle bu markadan uzak durun arkadaşlar kesinlikle
Görseli iletiyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.