- Adım
- Salih
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 10
Cok cok iyi ancak ben karanlik modu bi sevemedim gitti.Arti olarak parlaklik ya yuzde yüz yada yuzde 80 civari ayarlanmia bi vaziyette kullaniyorum hic olcmedim ama bu değerlerden azdir benimkisiRedmi Note 10 pro global Endonezya Miui 13.0.6 rom yüklü. Seyranlı arkadaşımızın Endonezya Miui 13 için hazırladığı modem dosyası yüklü.
Ekran hep 120 hz.
Batarya Ekran performansı sizce nasıl?
Bu değeri de her zaman alamayabiliyoruz. Bazen böyle hoşumuza giden ekran süreleri alınca hep böyle olsun istiyoruz ama her gün birbirini tutmayabiliyor.Cok cok iyi ancak ben karanlik modu bi sevemedim gitti.Arti olarak parlaklik ya yuzde yüz yada yuzde 80 civari ayarlanmia bi vaziyette kullaniyorum hic olcmedim ama bu değerlerden azdir benimkisi
Hocam Max dediginize gore Hindistan sürüm.Oncelikle Cihazinizin durumu nedir BL kiliti acikmi sanirim imei atilmis bu yuzden modem dosyasini da yazdirmak istiyorsunuz.Kamerasi 64 mp olan modelmidir.İslemler basit sizde yapabilirsiniz.Ücret karşılığında note 10 pro Max cihazıma son güncel Endonezya romu ve modem dosyasını yani sorunsuz olacak şekilde yükleme yapabilecek olan var mı varsa ücreti neyse konuşmak istiyorum
Ya sorunu çözelim de önemli değil benim içinUluorta telefon numarası verilir mi
Ya sorunu çözelim de önemli değil benim için
Bu farklı bir cihaz ve haliyle farklı bir rom ama yinede notepad ile açıp kendicihazima uygun olan romda da yine 14. Satıra kadar silip kaydetmelimiyimBu videoda anlatılan kısımları silin ve yükleyin...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu farklı bir cihaz ve haliyle farklı bir rom ama yinede notepad ile açıp kendicihazima uygun olan romda da yine 14. Satıra kadar silip kaydetmelimiyim