Yardım Redmi K60 Pro

Ufkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi9tpro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.23.0
Telefon Modeli
Redmi k60 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bu cihazı alicam ama direnç yaptırmadan 8 ay kullansam 8 ay içinde yazılımla IMEI atma gelir mi acaba bilgisi olan varsa ?
Birde band20 sorunu çekmez diyorlar sorun olur mu sizce birde 3 4 ay içinde falan global rom gelirmi

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Benim cihazımda bahsettiğiniz ısınmaların hiçbiri olmuyor, aksine 30 derecede kullanıyorum. Boştayken 28-29 derecelerde. Oyun oynarken 38-39 u görüyor. Romdan kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum ama umarım romdan kaynaklıdır.
hocam ellerinize sağlık benim telefonu yapan arkadas muhtelemen donanımsal olarak bozdu bende 30 derecede rutin kullanmak imkansız 38 derece wifi ile kullanabiliyorum bunu öğrenmis oldum yoksa genel olarak mı böyle onu çok merak ediyordum aklımdaki soru işaretini giderdiniz tesekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi günler hocam. Ben de k60pro yeni aldım. Direnç kaydı olmasını istemiştim ama direnç kaydı olmamış gibi. Yasal uyarı mesajı geldi. Mesajda telefonun orjinal kutusu üzerindeki imeilerden biri son numarası eksik yazıyordu. direnç kaydı olmamış gibi geldi bana. Isınma konusuna gelince hocam kullanıcılar eliterom öneriyor diye elite romu yüklemiştim. Hem şarzı hızlı bitiyordu hem de ısınıyordu. EU Rom son sürümü yükledim hem ısınmıyor hem de şarjı daha iyi gidiyor.
sizin imei yeniden atılacak farklı bi imei ile sadece

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Direnç işlemi olduysa da yanlış olmuş gibi görünüyor.
Direnç sonrası ısınma gibi bir sorun yok mesela şu an benim dirençli K60 pro 29 derece.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Direnç işlemi olduysa da yanlış olmuş gibi görünüyor.
Direnç sonrası ısınma gibi bir sorun yok mesela şu an benim dirençli K60 pro 29 derece.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam bu sıcaklık telefon ekranını açar açmaz olan sıcaklığınız mı yoksa örnek veriyorum 10 15 dakika kullanım sonucunda oluşan sıcaklık mı bendede 30 derece civarı oluyor zaten hiç dokunmazsam telefona ama 10 dakika sonra 36 37 derecelere 20 dakika sonra 38 40 dereceleri görüyor.normal tarayıda gezinirken veya Instagramda oyun zatenn oynamıyorum

Oyla:
Üst Alt