Yardım Redmi K60 Pro

Ufkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi9tpro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.23.0
Telefon Modeli
Redmi k60 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bu cihazı alicam ama direnç yaptırmadan 8 ay kullansam 8 ay içinde yazılımla IMEI atma gelir mi acaba bilgisi olan varsa ?
Birde band20 sorunu çekmez diyorlar sorun olur mu sizce birde 3 4 ay içinde falan global rom gelirmi

xiaomist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi8
Konular
0
yani 20 dk civari.sarja takinca 120 w yazisi sari mi mavi mi,birde sarja takinca saniye olaeak gozukuyor mu yuzde 10.2 3 4 5 diye artiyor mu
Sarı renk gözüküyor hocam, 120W max yazıyor, ayrıca dediğiniz gibi yüzde sayısında küsürat artışı da gözüküyor.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bahsi geçmişken belirtmek isterim ki 120w şarj her ne kadar güvenli denilse de şarj olurken özellikle bataryada ciddi bir ısınma meydana geliyor. Bu ısınma batarya ömründen ciddi anlamda çalıyor.
Uzun ömürlü bir batarya kullanımı için günlük kullanımda bataryayı 120w yerine 33w gibi daha yavaş bir adaptör ile şarj etmeyi tavsiye ediyorum. 120w yalnızca çok acil durumlarda kullanılmalı bence.
Xiaomi zaten yazılımsal olarak önlem alıyor sürekli 120w şarj olmayı engelliyor ancak buna rağmen yıpranma yine az değil.
Kış aylarında belki 120w kullanırım ancak yaz aylarında yanına yaklaştırmam.

Xiaomi için özellikle batarya yedek parça bulmak çok zor piyasada var ama çoğu hızlı şarj olma özelliği içermiyor. Eldekine iyi bakmak şart özetle.

Oyla:

Epsiose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Leblebi
Cihazım
Redmi K60 pro
Konular
4
Hocam merhabalar, bende direnç kayıtlı k60 pro aldım, telefondan çok memnunum fakat 120w adaptörle 40 dakikaya yakın sürede doluyor. Bu süre bu cihaz için uzun bir süre. Şarj olurken 120w max işareti çıkıyor buarada. Sizde nasıl şarj dolum süresi acaba?
Şarzı hızlandır diye bir seçeneğiniz var onu ayarlardan açmanız gerekli

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Şu an ben de K60 pro kullanıyorum.
120W adaptörü daha test etmedim YD priz olduğu için 67w ile şarj ediyorum 67 bile çok hızlı geliyor bana. Sizin kablonuzda bir sorun olabilir mi ?

Oyla:

xiaomist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi8
Konular
0
Şu an ben de K60 pro kullanıyorum.
120W adaptörü daha test etmedim YD priz olduğu için 67w ile şarj ediyorum 67 bile çok hızlı geliyor bana. Sizin kablonuzda bir sorun olabilir mi ?
Valla bilemiyorum ya, ancak Mi Store'dan orijinal bir kablo ve adaptör alıp karşılaştırabilirim. O da çok masraflı, mecbur şimdilik böyle devam edeceğiz. Teli face gruplarından refli bir satıcıdan aldım, adam içindeki orijinal adaptör ve kabloyu alıp çakma birşeyler de koymuş olabilir.

Oyla:

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Merhaba arkadaslar k60 pro 12 256 modelini aldım 3 gün önce direnç kaydı oldu çift sim ancak şöyle bir durum var telefonu elime aldıktan 2 dakika sonra şarj soketinin olduğu alt kısım ısınıyor ve bu durum ekran açıkken telefona baktığım esnada oluşuyor 10 dakika sonra ekran ılıklığını iyice hissediyorum ve ekran en alt kısmı daha fazla ısınmış oluyor sizdede bu durum mevcutmu ekranı varsayılan modda kullanıyorum fhd çözünürlükte normal mi sizce ?

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Merhaba arkadaslar k60 pro 12 256 modelini aldım 3 gün önce direnç kaydı oldu çift sim ancak şöyle bir durum var telefonu elime aldıktan 2 dakika sonra şarj soketinin olduğu alt kısım ısınıyor ve bu durum ekran açıkken telefona baktığım esnada oluşuyor 10 dakika sonra ekran ılıklığını iyice hissediyorum ve ekran en alt kısmı daha fazla ısınmış oluyor sizdede bu durum mevcutmu ekranı varsayılan modda kullanıyorum fhd çözünürlükte normal mi sizce ?
Hocam direnç işlemi yaptırmadan önce, bu sorundan bahsetseydiniz, görüş bildirme imkanımız olurdu.

Malum direnç işlemi biraz sıkıntılı...

Yalnız şu kadarını rahatlıkla söyleyebilirim ki; k60 pro telefonu hanım kullanıyor. Direnç işlemi yok. Orijinal geldiği gibi kullanıyor... Bol bol youtube'da video izler. Ben de youtube'da epeyce kurcaladım bu telefonu... Snapdragon 8 gen 2 işlemcili olduğu için, çok hızlı ve serin çalışıyor.

Mesajım, umarım telefonunuzun durumu hakkında kanaatte bulunmanıza yardımcı olur.

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
normal degil hocam uzun sure kullandım telefonu qhd de bide yogun kullanimda yazin sicaginda boyle bisey yasamadim ben.ama sorununuz direncten mi baska bsieyden mi bilemiyorum

Oyla:

f2propoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Hocam direnç işlemi yaptırmadan önce, bu sorundan bahsetseydiniz, görüş bildirme imkanımız olurdu.

Malum direnç işlemi biraz sıkıntılı...

Yalnız şu kadarını rahatlıkla söyleyebilirim ki; k60 pro telefonu hanım kullanıyor. Direnç işlemi yok. Orijinal geldiği gibi kullanıyor... Bol bol youtube'da video izler. Ben de youtube'da epeyce kurcaladım bu telefonu... Snapdragon 8 gen 2 işlemcili olduğu için, çok hızlı ve serin çalışıyor.

Mesajım, umarım telefonunuzun durumu hakkında kanaatte bulunmanıza yardımcı olur.
hocam 38 39 derece civarında seyrediyor fhd çözünürlükte yarım saat ortalama kullanımda pil sıcaklığım banada hiç normal gelmedi direnç işleminde ne gibi sorunlar olabilir ki siz rom olarak hangi sürümdesiniz birde eski op9 dan hallice geldi telefon oda ısınıyordu ama bununki kadar ısınmıyordu.

Oyla:
Üst Alt