Hocam merhabalar, bende direnç kayıtlı k60 pro aldım, telefondan çok memnunum fakat 120w adaptörle 40 dakikaya yakın sürede doluyor. Bu süre bu cihaz için uzun bir süre. Şarj olurken 120w max işareti çıkıyor buarada. Sizde nasıl şarj dolum süresi acaba?
Şarj süresi aynı aşağı yukarı...
Telefon doluma yaklaştıkça, dolum hızı düşüyor. Yani adaptör 120 watt olsa da, adaptörün gönderme hızını telefon belirliyor.
Ben de bu telefonu hanım kullanıyor. Bu redmi serilerinin tamamında sesi biraz fazla açınca, ses boğuk çıkıyor.
Kendime de Poco F5 pro almıştım. Kızım iphone telefonunu kaybedince, Poco F5 telefonu kızıma verdim. Bir haftadan sonra telefonun sesini yüksek açınca, netliğin kaybolduğunu ve boğulduğunu söyledi. Bunun üzerine benzer denemeleri K60 pro üzerinde de yaptı. K60 Pro da aynı Poco F5 gibi ses özelliği bakımından sıkıntılı... Sesi orta seviyede açınca, sıkıntı pek hissedilmiyor.
Kamera tarafı ile hiç ilgili değilim.
Yani sese önem verenlerin mi serilerinden birini almasında yarar var.
Adamlar K60 Pro telefonda en yüksek işlemciyi kullanmışlar. Hoparlörü ucuzundan koymuşlar. Çin'lilerin kafası nu kadar çalışırdı ancak...
Hadi kamerayı ucuzundan koydun. Hoparlör kaç kuruş ki ? İyisinden koysaydın kaç dolar fark ederdi ?