Yardım Redmi K60 Pro

Ufkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi9tpro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.23.0
Telefon Modeli
Redmi k60 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bu cihazı alicam ama direnç yaptırmadan 8 ay kullansam 8 ay içinde yazılımla IMEI atma gelir mi acaba bilgisi olan varsa ?
Birde band20 sorunu çekmez diyorlar sorun olur mu sizce birde 3 4 ay içinde falan global rom gelirmi

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hayirli olsun gule gule kullan.bende k60 yada prosu bakalm nasip
Teşekkürler hocam... Daha iyisini kullanmak size de nasip olur inşallah... Hanımın önceki telefonu mi max idi. Devamlı youtube'dan dizi ve yemek programlarını izlediği için, telefon aşırı ısıdan dolayı şarj yerinden perte çıktı.

Tamiri ile uğraşmamak ve devamlı video izlendiğinde, cihaz çabuk elden çıkmasın diye, bu defa işlemcisi en güçlü telefonu aldım. Yani sonradan başım ağrımasın diye, baştan harcama miktarını artırdım.

Cihaz güzel, Uygulamalara giriş - çıkış oldukça hızlı... En - boy oranı olarak, biraz ince uzun telefon.

Oyla:

xiaomist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi8
Konular
0
Teşekkürler hocam... Daha iyisini kullanmak size de nasip olur inşallah... Hanımın önceki telefonu mi max idi. Devamlı youtube'dan dizi ve yemek programlarını izlediği için, telefon aşırı ısıdan dolayı şarj yerinden perte çıktı.

Tamiri ile uğraşmamak ve devamlı video izlendiğinde, cihaz çabuk elden çıkmasın diye, bu defa işlemcisi en güçlü telefonu aldım. Yani sonradan başım ağrımasın diye, baştan harcama miktarını artırdım.

Cihaz güzel, Uygulamalara giriş - çıkış oldukça hızlı... En - boy oranı olarak, biraz ince uzun telefon.
Hocam merhabalar, bende direnç kayıtlı k60 pro aldım, telefondan çok memnunum fakat 120w adaptörle 40 dakikaya yakın sürede doluyor. Bu süre bu cihaz için uzun bir süre. Şarj olurken 120w max işareti çıkıyor buarada. Sizde nasıl şarj dolum süresi acaba?

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Hocam merhabalar, bende direnç kayıtlı k60 pro aldım, telefondan çok memnunum fakat 120w adaptörle 40 dakikaya yakın sürede doluyor. Bu süre bu cihaz için uzun bir süre. Şarj olurken 120w max işareti çıkıyor buarada. Sizde nasıl şarj dolum süresi acaba?
hocam ayarlara ordan pile girin ustte pil tasarrufu ve pil var.tekrar pile tiklayin saej hizini arttir var onu aktif edin daha hizli dolacaktir.sizde muhtemelen suanda sarja takinca 120w yazisi mavi çıkıyordur.bunu aktoflestirince sari oluyor.tam 120 w gucuyle dolduruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazi bende 1 aydir kullaniyorum.band 20 konusunda bir sorun yasamadim.ozellik zaten cok iyi isinma felan hicbirsey yok.yazilim icinde eu stabil romlar var global gibi

Oyla:

xiaomist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi8
Konular
0
hocam ayarlara ordan pile girin ustte pil tasarrufu ve pil var.tekrar pile tiklayin saej hizini arttir var onu aktif edin daha hizli dolacaktir.sizde muhtemelen suanda sarja takinca 120w yazisi mavi çıkıyordur.bunu aktoflestirince sari oluyor.tam 120 w gucuyle dolduruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazi bende 1 aydir kullaniyorum.band 20 konusunda bir sorun yasamadim.ozellik zaten cok iyi isinma felan hicbirsey yok.yazilim icinde eu stabil romlar var global gibi
Şarj hızını arttır seçeneğini işaretlemiştim hocam, işaretli olduğu halde 40-45 dk da doluyor. Valla çıkamadım işin içinden. Sizde kaç dakikada doluyor?

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Şarj hızını arttır seçeneğini işaretlemiştim hocam, işaretli olduğu halde 40-45 dk da doluyor. Valla çıkamadım işin içinden. Sizde kaç dakikada doluyor?
yani 20 dk civari.sarja takinca 120 w yazisi sari mi mavi mi,birde sarja takinca saniye olaeak gozukuyor mu yuzde 10.2 3 4 5 diye artiyor mu

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Şarj süresi aynı aşağı yukarı...

Telefon doluma yaklaştıkça, dolum hızı düşüyor. Yani adaptör 120 watt olsa da, adaptörün gönderme hızını telefon belirliyor.

Ben de bu telefonu hanım kullanıyor. Bu redmi serilerinin tamamında sesi biraz fazla açınca, ses boğuk çıkıyor.

Kendime de Poco F5 pro almıştım. Kızım iphone telefonunu kaybedince, Poco F5 telefonu kızıma verdim. Bir haftadan sonra telefonun sesini yüksek açınca, netliğin kaybolduğunu ve boğulduğunu söyledi. Bunun üzerine benzer denemeleri K60 pro üzerinde de yaptı. K60 Pro da aynı Poco F5 gibi ses özelliği bakımından sıkıntılı... Sesi orta seviyede açınca, sıkıntı pek hissedilmiyor.

Kamera tarafı ile hiç ilgili değilim.

Yani sese önem verenlerin mi serilerinden birini almasında yarar var.

Adamlar K60 Pro telefonda en yüksek işlemciyi kullanmışlar. Hoparlörü ucuzundan koymuşlar. Çin'lilerin kafası nu kadar çalışırdı ancak...

Hadi kamerayı ucuzundan koydun. Hoparlör kaç kuruş ki ? İyisinden koysaydın kaç dolar fark ederdi ?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şarj süresi aynı aşağı yukarı...

Telefon doluma yaklaştıkça, dolum hızı düşüyor. Yani adaptör 120 watt olsa da, adaptörün gönderme hızını telefon belirliyor.

Ben de bu telefonu hanım kullanıyor. Bu redmi serilerinin tamamında sesi biraz fazla açınca, ses boğuk çıkıyor.

Kendime de Poco F5 pro almıştım. Kızım iphone telefonunu kaybedince, Poco F5 telefonu kızıma verdim. Bir haftadan sonra telefonun sesini yüksek açınca, netliğin kaybolduğunu ve boğulduğunu söyledi. Bunun üzerine benzer denemeleri K60 pro üzerinde de yaptı. K60 Pro da aynı Poco F5 gibi ses özelliği bakımından sıkıntılı... Sesi orta seviyede açınca, sıkıntı pek hissedilmiyor.

Kamera tarafı ile hiç ilgili değilim.

Yani sese önem verenlerin mi serilerinden birini almasında yarar var.

Adamlar K60 Pro telefonda en yüksek işlemciyi kullanmışlar. Hoparlörü ucuzundan koymuşlar. Çin'lilerin kafası nu kadar çalışırdı ancak...

Hadi kamerayı ucuzundan koydun. Hoparlör kaç kuruş ki ? İyisinden koysaydın kaç dolar fark ederdi ?
Dolby yüklediniz mi hocam eşinizin cihazına

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu cihazı alicam ama direnç yaptırmadan 8 ay kullansam 8 ay içinde yazılımla IMEI atma gelir mi acaba bilgisi olan varsa ?
Birde band20 sorunu çekmez diyorlar sorun olur mu sizce birde 3 4 ay içinde falan global rom gelirmi
Hocam, ben sizin yerinizde olsam, hazır direnç işlemi yapılmış olandan alırdım... Forum yönetiminde olan 3 değerli hocalarım K60 Pro siparişi verdiler, haftaya ellerine geçmiş olacak, verecekleri rapor doğrultusunda benim de alma ihtimalim çok yüksek

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hocam tekrar merhaba,

Bataryalardan iyi anlayan bir arkadaşıma whatsapp üzerinden sizin değindiğiniz hususu sordum.

Adaptörün 120 watt olmasının önemi; şarjın ilk başladığı esnada Li-Po bataryayı çok hızlı doldurabilmesi imiş.

Yani adaptörün bu hızlı doldurabilme yeteneği, kullanıcı tarafında dolum için bekleme zamanı azaltmaktadır.

Telefonu acilen kullanmak gerekiyor. Ama batarya yüzdesi düşük. 120 watt adaptörün varsa, telefondaki batarya da 120 watt hızlı dolumu destekliyorsa, 5 - 10 dakika içerisinde, bataryayı % 60'ın üzerinde doldurup kullanmaya başlıyorsun.

Ömür açısından, Li-Po bataryaları yarıya kadar ya da sonuna kadar doldurmak hiç bir şey değiştirmiyor. Bu yeni bataryalar, işini görecek kadar doldur ve devam et gibi bir felsefe üzerine oturmaktadır.

Toparlayacak olursam; K60 Pro model cihaza, 120 watt şarjı kabul edecek bir altyapı tesis edilmiş ve 120 watt batarya ile satışa sunulmuş... Zamandan tasarruf sağladığı için, kullanıcıya konfor olarak yansımaktadır.

Oyla:
Üst Alt