Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi K20 Pro İçin ( Hindistan ) Global Kararlı Rom V10.3.5.0 İndirme Bağlantısı
3 tane cihaz var, raphael, raphaelinin ve bir de da vinci. Twrp modunda iken cihazımın raphael olduğunu (çin) gördüm, bugün k20 Pro'ma eu rom yükledim o da da vinci çıktı, yanlış indirmişim, çok sıkıcı bir şey bu, cihazınız raphael ise eu rom konusundaki dosyayı indirin.
Hoşbulduk, hangi sorunlardan bahsetsem acaba zira içerisinde yüzüyorum resmen kafayı yemek üzereyim... Telefonu aldıktan sonra sim kartını tanımadı("can't activate sim card make sure your balance is sufficient" diye bir hata alıyorum), telefon numarasını ekleyim belki düzelir diye düşünüp accounta girdim fakat xiaomi account mailini onaylamak için kod göndereyim diyor fakat kod mailime gelmiyor, live supportta kimse cevap vermiyor, boot unlock olup olmadığını yapmak istediğimde geçerli bir numara olmadığı sorunu veriyor.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi hangi rom u yüklemek gerektiği konusunda da şüphe içerisindeyim ve daha önce böyle bir işlem yapmadığım için zorlanıyorum. Örneğin, buradaki romların birbirinden farkı nedir, hangisi daha güvenli ve stabil vs...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
K20 Pro modelleri hakkında bir araştırma yaptım ve şu bilgilere ulaştım "raphael" Çin modelinin kısaltmasıdır, "raphaelin" Indian K20 Pro'ya karşılık gelirken "raphael_global" hala duyurulmamış bir global versiyondur - Mi 9T Pro Mi 9T Pro için global rom yok şuana kadar. Bu paylaştığım ise Hindistan modeli için yayınlanan global romdur. Buna dikkat ederek yükleme yapınız
Recovery Kurulum : 1- OTA'dan güncellemeyi kontrol edip yüklemek. Ya da ; 2- Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme menüsünden, Güncelleme paketini menüsü altında indirdiğiniz .zip dosyasını seçerek güncellemeyi yapabilirsiniz.
İndirme Bağlantıları ; K20 Pro Hindistan Modeli için Global ROM,
Recovery - 2.2GB
Fastboot - 2.7GB
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
kardeşim Allah rızası için sil şu konuyu ! bu romu yükledim başıma gelmeyen kalmadı! madem bu telefona uygun değil burda ne işi var romun ! bütün mesajları okumadan yanlış rom yükeldiğimi anlayamadım.benim telefon gitti bari başkası yapmasın aynı hatayı.
kardeşim Allah rızası için sil şu konuyu ! bu romu yükledim başıma gelmeyen kalmadı! madem bu telefona uygun değil burda ne işi var romun ! bütün mesajları okumadan yanlış rom yükeldiğimi anlayamadım.benim telefon gitti bari başkası yapmasın aynı hatayı.
hocam arkadaşın suçu yok ama başlıkta global yazıyor bende bütün yazıyı okumadım ve yükleim.cihazın ön kamera açılıp kapanıyor kalibre etdiyor tamam diyorum etmiyor .kameradan açınca çalışmıyor.ayrıca persist klasörü kilitli twrpden rom yükleyemiyorum.edl moda alıp denedim orijinal romu yüklemeyi oda olmadı.dünden beri denemediğim şey kalmadı.
hocam arkadaşın suçu yok ama başlıkta global yazıyor bende bütün yazıyı okumadım ve yükleim.cihazın ön kamera açılıp kapanıyor kalibre etdiyor tamam diyorum etmiyor .kameradan açınca çalışmıyor.ayrıca persist klasörü kilitli twrpden rom yükleyemiyorum.edl moda alıp denedim orijinal romu yüklemeyi oda olmadı.dünden beri denemediğim şey kalmadı.
yok artık, keşke bunu demeseydin, aynı sorunlar benim cihazımda da var. telefon kapatınca daha açılmıyor. şu an kilit de yok, kilidin açılmasını bekliyorum. bende de kalibre sorunu oldu. ama ben twrp üzerinden bozdum cihazı. cihaz açılırken kamera sesi geliyordu. demek benim cihazda pert oldu eee stock rom flaşladınız mı hiç mi düzelme yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman benim cihazda çöp oldu, zenex hoca ile iletişime geçin, belki çözüme kavuşur bu sorun, bende kilit açılsın deneyeceğim. hiçbir şey yapamıyorum şu an, cihazı bile kapatamıyorum korkudan
yok artık, keşke bunu demeseydin, aynı sorunlar benim cihazımda da var. telefon kapatınca daha açılmıyor. şu an kilit de yok, kilidin açılmasını bekliyorum. bende de kalibre sorunu oldu. ama ben twrp üzerinden bozdum cihazı. cihaz açılırken kamera sesi geliyordu. demek benim cihazda pert oldu eee stock rom flaşladınız mı hiç mi düzelme yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman benim cihazda çöp oldu, zenex hoca ile iletişime geçin, belki çözüme kavuşur bu sorun, bende kilit açılsın deneyeceğim. hiçbir şey yapamıyorum şu an, cihazı bile kapatamıyorum korkudan
çin rom yükledim tekrar aynı hatayı alıyorum .persist klasörüne bi türlü yazdıramıyorum en azından silinse oda yetecek ama hiç bir şekilde işlem yapamadım.en son çare bi tamirciye vericez artık.
çin rom yükledim tekrar aynı hatayı alıyorum .persist klasörüne bi türlü yazdıramıyorum en azından silinse oda yetecek ama hiç bir şekilde işlem yapamadım.en son çare bi tamirciye vericez artık.
Bir Rus yapıyormuş, uzaktan yardım ile numarasını buldum, İngilizce ya da Rusçam yok ama İngilizce ve Rusça bilen yakınlarım var. Onlar üzerinden bi soracağım.