TeşekkürlerTebrik ederim mi room stabil 10.3 sürümünde şüphesiz denedim ekran sürem arttı oyunlarda fps akıcı hale geldi güzel çalışma olmuş elinize sağlık
Bilemiyorum, benzeri bir şeyler vardır belkiKıskandım şimdi mi6 için yok mu baktımda bulamadım
Kaynakta belirtildiği gibi 4PDA'da.Hocam siz nerden buldunuz
Hmm olabilir geri dönüş için teşekkürler. Umarım Kernel yedeğinizi almışsınızdır da kayıpsız geri dönüş yapabilmişsinizdir.aosp tabanlı x-tended custom romunda denedim cihazı fastboot moduna attı , sanırım kernel sadece miui stock tabanlı romlar için geçerli.
Teşekkürler hocam. Oyun performansina bir miktar etkisi olacaktır ama sonuçta donanım ortada, deneyiminizi bekliyorum.Hocam elinize kolunuza sağlık, kurulum yönünde hiçbir sıkıntı yok eu beta 9.7.4 te başarılı. Kurmak isteyenler çekinmeden kurabilir. Batarya tasarrufuna aldım şimdi ama asıl denemek istediğim oyun modunda ne tepki vereceği, konunun altına tekrardan geri dönüş yapacağım
Çok büyük beklenti içerisinde değilim, zaten hd akıcı aşırı yüksekde rahat oynayabiliyorum oyunu. Bir miktar farkederse ne mutluTeşekkürler hocam. Oyun performansina bir miktar etkisi olacaktır ama sonuçta donanım ortada, deneyiminizi bekliyorum.
boot yedeğini aldım restore ettim fakat boot animations'ta kaldı sorun değil alışkınız sistemi yeniden kurdum, ilginiz için çok teşekkürlerHmm olabilir geri dönüş için teşekkürler. Umarım Kernel yedeğinizi almışsınızdır da kayıpsız geri dönüş yapabilmişsinizdir.
Uyarınız ilk mesaja eklendi tekrardan sağ olun.