- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocamElinize sağlık hocam
Teşekkür ederim hocamElinize sağlık hocam
Şarjı dolduruyorum şu anda kendi kullanımıma göre bir test yapacağım sonuçları paylaşırım. (Aklıma şeytan girmezse ROM filan değiştirmeden testi bitireceğim umarım )
Arayüz akıcılığına etkisi yok zaten 4 Çekirdek arayüzde dolaşma, video izleme küçük oyunları oynamak için çok fazla bile. 4 çekirdek ile PUBGM bile oynadım oynatıyor tabii performans kaybı belliBeklemedeyim. Ekran süresinde kesin oynama olacak ama telefonun akıcılığına etki edecekmi onu merak ediyorum.
gaza getirdin yedek alıp kuruyorumArayüz akıcılığına etkisi yok zaten 4 Çekirdek arayüzde dolaşma, video izleme küçük oyunları oynamak için çok fazla bile. 4 çekirdek ile PUBGM bile oynadım oynatıyor tabii performans kaybı belli
Bende şu an test yapıyorum bakalım benim sapıtmış batarya ile ne sonuç alacağım. TWRP her girdiğimde pil yüzdesi değişiyor, bataryayı değiştirmem gerekligaza getirdin yedek alıp kuruyorum
Yaklaşık 6 aylık cihazım sorunsuz şuan. Batarya değişmesiyle sorunun giderilir.Bende şu an test yapıyorum bakalım benim sapıtmış batarya ile ne sonuç alacağım. TWRP her girdiğimde pil yüzdesi değişiyor, bataryayı değiştirmem gerekli
Sizin cihaz şu an daha yeni olduğu için benden daha iyi süre elde etmeniz mümkün ama en önemli etken nasıl kullanıldığı. Deneyiminizi bekliyorum.Yaklaşık 6 aylık cihazım sorunsuz şuan. Batarya değişmesiyle sorunun giderilir.
Kurdum sorunsuz adımları yaparak sıkıntısız birşekilde açılış yaptı kuracak arkadaşlar rahat olsun
Beni galaxy nexus telefonuma götürdü bu kernel muhabbeti gerçekten başarılı kernel. Redmi de ilk defa kernel denedim ve fark gözle görülür şekilde güzel. Klavye de akıcılıktan zerre taviz yok.Sizin cihaz şu an daha yeni olduğu için benden daha iyi süre elde etmeniz mümkün ama en önemli etken nasıl kullanıldığı. Deneyiminizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 saat YouTube 30dk LAB501 Browsing testi ile sonuç bu fakat test daha bitmedi daha çok uzun bir yolumuz var.
(otomatik parlaklık ve wifi kullanıldı)
Dediğim gibi 4 çekirdek günlük kullanım için fazla bile. 1 Şarj döngüsü bitince durumu paylaşırım. Ben derin uyku performansını merak ediyorum şu anda.Beni galaxy nexus telefonuma götürdü bu kernel muhabbeti gerçekten başarılı kernel. Redmi de ilk defa kernel denedim ve fark gözle görülür şekilde güzel. Klavye de akıcılıktan zerre taviz yok.