MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9

MustafaKAYA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Kuranlara bir şey soracağım. Mi fit gibi uygulamalara bildirim erişim izni verince güvenlik çöküyor mu? 20.5.7 de gördüğüm sorunlardan biriydi

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Ben kurdum ama önceki rom olan eu 20.5.21 Android 9 üzerine
Bir sıkıntı görmedim
MIUI 12 20.5.28 Android 10
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? +/- olarak.
Teşekkürler

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Ben de twrp değiştirdim öyle yükledim ama Google Play vs çalışmıyordu sizde var mı hiç sorun
Hocam aynen Google play bende de çalışmadı ilk başta sonradan yedeği yükleyince düzeldi fakat dolby yüklemeye çalıştım telefon açılış ekranında kaldı bende önceki romu yükledim bir sürü özelliği kaldırmışlar hava durumu not alma uygulamasını vs vs. Ondan çok beğenmedim hocam fakat animasyon olarak güzel. Google play in çalışmasını istiyosanız önceki roma dönüp uygulamaları yükledikten sonra yedek altın twrp den bu roma geçip yedeğinizi yükleyin. Bu arada açılış ekranında android şifresi sorması rom yüklemeden önde ekran şifresini kaldırmadığımdan dolayıymış ikinci seferde yüklerken ekran kilidi koymadım android şifresi de sormadı

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Hocam aynen Google play bende de çalışmadı ilk başta sonradan yedeği yükleyince düzeldi fakat dolby yüklemeye çalıştım telefon açılış ekranında kaldı bende önceki romu yükledim bir sürü özelliği kaldırmışlar hava durumu not alma uygulamasını vs vs. Ondan çok beğenmedim hocam fakat animasyon olarak güzel. Google play in çalışmasını istiyosanız önceki roma dönüp uygulamaları yükledikten sonra yedek altın twrp den bu roma geçip yedeğinizi yükleyin. Bu arada açılış ekranında android şifresi sorması rom yüklemeden önde ekran şifresini kaldırmadığımdan dolayıymış ikinci seferde yüklerken ekran kilidi koymadım android şifresi de sormadı
Hocam bende desen dahi sordu ama kabul etmedi şifreyi cihazı sildi bende globale dönüp crdroid yükledim bugün romları denedim içlerinden en akıcı ve seri olano crdroid MIUI romları cidden başa bela artık

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hocam bende desen dahi sordu ama kabul etmedi şifreyi cihazı sildi bende globale dönüp crdroid yükledim bugün romları denedim içlerinden en akıcı ve seri olano crdroid MIUI romları cidden başa bela artık
Hocam kaç saat ekran süresi alıyosunuz aosp romda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu da aklınızda bulunsun telefon açılınca desen soruyosa(bana da sordu) orangefox da ki ilk ekrandan yani file manager den sol üstteki bi üst klasöre geçme tuşuna basın ordan data/system klasörüne girerek locksetting(s).xxx tarzı 3 tane dosya var onları silin desen sormuyor.

Son düzenleme:

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Hocam kaç saat ekran süresi alıyosunuz aosp romda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu da aklınızda bulunsun telefon açılınca desen soruyosa(bana da sordu) orangefox da ki ilk ekrandan yani file manager den sol üstteki bi üst klasöre geçme tuşuna basın ordan data/system klasörüne girerek locksetting(s).xxx tarzı 3 tane dosya var onları silin desen sormuyor.
crdroid romunda şuan 64 telefonumun şarjı ekran süresi 1 saat gösteriyor ama tam şarj etmediğim için kaça kadar şarj ettiğini bilmiyorum tam dolu hali değilken böyle tabi pil artık yavaş yavaş yıpranmaya başlıyor. Havoc os var onun 3.6 sürümü çıksa direk yüklemek istiyorum. hocam birde ben daha mıuı tabanlı roma geçmem

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
crdroid romunda şuan 64 telefonumun şarjı ekran süresi 1 saat gösteriyor ama tam şarj etmediğim için kaça kadar şarj ettiğini bilmiyorum tam dolu hali değilken böyle tabi pil artık yavaş yavaş yıpranmaya başlıyor. Havoc os var onun 3.6 sürümü çıksa direk yüklemek istiyorum. hocam birde ben daha mıuı tabanlı roma geçmem
Hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam?

Hazarhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hazarhan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
0
Bu romların 3 versiyonun dada ön kamera hatası vardı beyler yükleyenler neden hiç kamera denemeden stabil diyor bir kamera telefonun olmazsa olmazı deneyin öyle yazın arka ve ön kamera hatalı diğerlerinde arka kamera yeşil çekiyor ön kamera ise güzellik efektleride çalışmıyor dışarı atıyor

Dogan6162

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dogan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Arkadaşlar ben cr droid 6.6 kurdum lawnchair çöktü hatası veriyor nedeni ni bilen varmı acaba

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular