MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9

Hazarhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hazarhan
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
0
hocam burdan ulaşabilirsiniz. Kamera ile ilgili bir sorun yok sade bir kamera var içinde en iyisi tabi ki gcam saneklic gibi android 9 da çalışan kameralar tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ben linkteki MIUI 12 rom dan bahsediyorum farkındaysan sen crdroid AOSP romundan bahsediyorsun ayrıca da su gcam demeyin artık bi gınaaaa geldi yaaa kardeşim ben o 5 para etmez gcam denilen (en azından redmi 5 pluslarda) uygulamanın en son sürümünü dahi indirdim kasma donma efekt siz çekme ön kamera güzellik efektlerinin hiçbirinin olmaması daha neyini seviyorsunuz anlamadım gitti,, genede sağol cevap için

MustafaKAYA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Kardeşim Google camera güzellik efekti uygulamak için indirmen çok garip geldi bana. Genelde en çok ünlü olduğu şeyler (Night Sight, 360 mod, Tek arka kamera ile portre, EIS) gibi özellikleri isteyenler indirir. Ama tamamen tercih meselesi. İstersen Google play den sweet selfie, Retrica gibi uygulamalara bakabilirsin

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tartışmayın arkadaşlar ya. Tamam hepiniz yazılım uzmanısınız. En iyiyi kendiniz biliyorsunuz. Üzmeyin birbirinizi

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Forum kuralları gereği hakaret, küfür içerikli mesajlar silinmiştir.

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Miui CAF 12 20.5.25 rom gelmiş

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Hataları çok diye söylendi. O yüzden kurmadım bile.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kurdum önceki 20.5.21 versiyona göre farklari sayacak olursam okuma modundaki bug düzeltilmiş pil performansı kesinlikle daha iyi, artık işlemciler gerektiğinde uykuya geçiyor, gökyüzü efekti, yüz güzelleştirme efektleri çalışıyor ve aynı zamanda 20.5.21 de kaldırılan Aı önyükleme geri gelmiş henüz bir bug ile karşılaşmadım ve performans bir tık daha iyi bi öncekine göre

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Ben kurdum önceki 20.5.21 versiyona göre farklari sayacak olursam okuma modundaki bug düzeltilmiş pil performansı kesinlikle daha iyi, artık işlemciler gerektiğinde uykuya geçiyor, gökyüzü efekti, yüz güzelleştirme efektleri çalışıyor ve aynı zamanda 20.5.21 de kaldırılan Aı önyükleme geri gelmiş henüz bir bug ile karşılaşmadım ve performans bir tık daha iyi bi öncekine göre
ana sayfa akıcı mı hocam birde rom içi özelleştirme var mı emperiordaki gibi

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Sana zahmet Bluetooth kulaklık özelliğine bakabilir misiniz?

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
ana sayfa akıcı mı hocam birde rom içi özelleştirme var mı emperiordaki gibi
Özelleştirme var fakat emperordaki gibi detaylı değil ve anasayfa gayet akıcı geldi bana henüz takılma yaşamadım+magisk manager kurulu olarak geliyor ve galiba overclocklu geliyor 2208 MHz yazıyor orijinali galiba 2002 MHz diye hatirliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana zahmet Bluetooth kulaklık özelliğine bakabilir misiniz?

Bluetooth kulaklığım yok maalesef ama başka cihazlara Bluetooth ile bağlanıyor, arabayada bağlanıyor

Üst Alt