Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam burdan ulaşabilirsiniz. Kamera ile ilgili bir sorun yok sade bir kamera var içinde en iyisi tabi ki gcam saneklic gibi android 9 da çalışan kameralar tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum ben linkteki MIUI 12 rom dan bahsediyorum farkındaysan sen crdroid AOSP romundan bahsediyorsun ayrıca da su gcam demeyin artık bi gınaaaa geldi yaaa kardeşim ben o 5 para etmez gcam denilen (en azından redmi 5 pluslarda) uygulamanın en son sürümünü dahi indirdim kasma donma efekt siz çekme ön kamera güzellik efektlerinin hiçbirinin olmaması daha neyini seviyorsunuz anlamadım gitti,, genede sağol cevap için
Kardeşim Google camera güzellik efekti uygulamak için indirmen çok garip geldi bana. Genelde en çok ünlü olduğu şeyler (Night Sight, 360 mod, Tek arka kamera ile portre, EIS) gibi özellikleri isteyenler indirir. Ama tamamen tercih meselesi. İstersen Google play den sweet selfie, Retrica gibi uygulamalara bakabilirsin
Forum kuralları gereği hakaret, küfür içerikli mesajlar silinmiştir.
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...
Ben kurdum önceki 20.5.21 versiyona göre farklari sayacak olursam okuma modundaki bug düzeltilmiş pil performansı kesinlikle daha iyi, artık işlemciler gerektiğinde uykuya geçiyor, gökyüzü efekti, yüz güzelleştirme efektleri çalışıyor ve aynı zamanda 20.5.21 de kaldırılan Aı önyükleme geri gelmiş henüz bir bug ile karşılaşmadım ve performans bir tık daha iyi bi öncekine göre
Ben kurdum önceki 20.5.21 versiyona göre farklari sayacak olursam okuma modundaki bug düzeltilmiş pil performansı kesinlikle daha iyi, artık işlemciler gerektiğinde uykuya geçiyor, gökyüzü efekti, yüz güzelleştirme efektleri çalışıyor ve aynı zamanda 20.5.21 de kaldırılan Aı önyükleme geri gelmiş henüz bir bug ile karşılaşmadım ve performans bir tık daha iyi bi öncekine göre
Özelleştirme var fakat emperordaki gibi detaylı değil ve anasayfa gayet akıcı geldi bana henüz takılma yaşamadım+magisk manager kurulu olarak geliyor ve galiba overclocklu geliyor 2208 MHz yazıyor orijinali galiba 2002 MHz diye hatirliyorum