MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Bu romların 3 versiyonun dada ön kamera hatası vardı beyler yükleyenler neden hiç kamera denemeden stabil diyor bir kamera telefonun olmazsa olmazı deneyin öyle yazın arka ve ön kamera hatalı diğerlerinde arka kamera yeşil çekiyor ön kamera ise güzellik efektleride çalışmıyor dışarı atıyor
hocam burdan ulaşabilirsiniz. Kamera ile ilgili bir sorun yok sade bir kamera var içinde en iyisi tabi ki gcam saneklic gibi android 9 da çalışan kameralar tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben cr droid 6.6 kurdum lawnchair çöktü hatası veriyor nedeni ni bilen varmı acaba
ordaki gappsı kurun formunda gapps var ne üsttekinin 122 mblik olanı kurun youtbeyi güncellemeyin çünkü reklamsız youtube içinde ki o yüzden daha güzel olmuş launcher hatası ben hiç almadım yüklerkende magisk vs kurmadan yükleme yaptım yine de yukardaki forum üyesinin dediğini yapım sorun çözülür umarım

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
hocam burdan ulaşabilirsiniz. Kamera ile ilgili bir sorun yok sade bir kamera var içinde en iyisi tabi ki gcam saneklic gibi android 9 da çalışan kameralar tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ordaki gappsı kurun formunda gapps var ne üsttekinin 122 mblik olanı kurun youtbeyi güncellemeyin çünkü reklamsız youtube içinde ki o yüzden daha güzel olmuş launcher hatası ben hiç almadım yüklerkende magisk vs kurmadan yükleme yaptım yine de yukardaki forum üyesinin dediğini yapım sorun çözülür umarım
Rom gerçekten çok iyi, ama galeri uygulaması mesajlaşma uygulaması ve telefon etme uygulaması aşırı vasat siz buna bir çözüm bulabildiniz mi yoksa öyle mi kullanıyorsunuz?

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Rom gerçekten çok iyi, ama galeri uygulaması mesajlaşma uygulaması ve telefon etme uygulaması aşırı vasat siz buna bir çözüm bulabildiniz mi yoksa öyle mi kullanıyorsunuz?
google playden google'ın kendi yaptığı mesajlaşma telefon ve galeri uygulaması var ben onları kullanıyorum. Bir şey fark ettim telefonu 94 de kadar şarj ediyor buna hiç dikkat etmemiştim sizde de aynısı oluyor mu ?

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
google playden google'ın kendi yaptığı mesajlaşma telefon ve galeri uygulaması var ben onları kullanıyorum. Bir şey fark ettim telefonu 94 de kadar şarj ediyor buna hiç dikkat etmemiştim sizde de aynısı oluyor mu ?
Evet 94 deyken almıştım lakin bir sorun olduğunu sanmamıştım full şarj olmasını beklemedim.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
emperior rom kullananlara bir sorum olacak galeri uygulamasında gökyüzü efektleri var mı.Ben geçen gün denemiştim fakat sonradan kayboldu şuan da bulamıyorum.ayrıyetten galerinin anılar kısmında gökyüzü diye seçenek var fakat eklentiyi indir dediğimde indirilemedi hatasıyla karşılaşıyorum

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
emperior rom kullananlara bir sorum olacak galeri uygulamasında gökyüzü efektleri var mı.Ben geçen gün denemiştim fakat sonradan kayboldu şuan da bulamıyorum.ayrıyetten galerinin anılar kısmında gökyüzü diye seçenek var fakat eklentiyi indir dediğimde indirilemedi hatasıyla karşılaşıyorum
Hata aynen devam ediyor ve gökyüzü efekti yok, yeni sürüm galeriyi indirdim bu seferde galeri uygulaması sürekli çöküyor ayrıca pil süresi de iyi değil ama günlük kullanım için fena değil

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hata aynen devam ediyor ve gökyüzü efekti yok, yeni sürüm galeriyi indirdim bu seferde galeri uygulaması sürekli çöküyor ayrıca pil süresi de iyi değil ama günlük kullanım için fena değil
Evet hocam bende memnun değilim pil süresinden fakat görselliği hoşuma gittiği için şu anda bu romdayım bi soru sormak istiyorum daha önce aosp rom kullandınız mı?eğer kullandıysanız miui tabanlı romda twrp den aldığımız data yedeğini aosp romda tekrar kullanabiliyo muyuz

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Evet hocam bende memnun değilim pil süresinden fakat görselliği hoşuma gittiği için şu anda bu romdayım bi soru sormak istiyorum daha önce aosp rom kullandınız mı?eğer kullandıysanız miui tabanlı romda twrp den aldığımız data yedeğini aosp romda tekrar kullanabiliyo muyuz
Maalesef kullanmadım ama dediğin muhtemelen olabilir sadece resim, müzik,uygulamalar filen yedeğini alacaksan olabilir ama tam bilgim yok daha iyi bilen kişiler sizi daha iyi bilgilendirir.

Üst Alt