Kurdunuz mu hocamYeni bir Xiaomi eu rom var
20.5.21 Android 9 Telegram dan paylaşıldı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet kurdum gayet stabil çalışıyorKurdunuz mu hocam
Özellik olarak herhangi bir farklılık var mı önceki romdan yani eğer önceki romu kullandıysanız hangisini tavsiye edersinizEvet kurdum gayet stabil çalışıyor
Ufak tefek takılmalar,buglar var ama genel anlamda performansı iyi önceki romu kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim fakat genel anlamı ile başarılıÖzellik olarak herhangi bir farklılık var mı önceki romdan yani eğer önceki romu kullandıysanız hangisini tavsiye edersiniz
Kardeşim bu adamın tüm romlarini yükledim 3 versiyondada hepsindede kameraların 2side vasat arka ön güzellik efektleri çalışmıyor flash ta resim yeşil oluyor bide her romda çakma bir kamera basıyor v3 de de mix alpa 108 mp kamera çalışıyor güya resim etiketinde ama daha resim bile çekemiyor v2 de mi mix 6 kamera vardı hepsi vasat ama bu romu da deneyeceğim gene kamera bozuk çıkarsa biri bana bu çocuğun iletişim adresini versin artıkUfak tefek takılmalar,buglar var ama genel anlamda performansı iyi önceki romu kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim fakat genel anlamı ile başarılı
Kamera gene yeşil çekiyor ve çok iyi değil gibi ayriyeten 1080 p 60 FPS çalışmıyorKardeşim bu adamın tüm romlarini yükledim 3 versiyondada hepsindede kameraların 2side vasat arka ön güzellik efektleri çalışmıyor flash ta resim yeşil oluyor bide her romda çakma bir kamera basıyor v3 de de mix alpa 108 mp kamera çalışıyor güya resim etiketinde ama daha resim bile çekemiyor v2 de mi mix 6 kamera vardı hepsi vasat ama bu romu da deneyeceğim gene kamera bozuk çıkarsa biri bana bu çocuğun iletişim adresini versin artık
Hah tamam işte lanet adam kesinlikle test etmeden yayınlıyor uyuz etti iyice bizi aynı hatalar devam sen bide ön kamera güzellik efektlerinin de bi denesen kardeş yaa oda çalışmıyor zaten diğer versiyonlarda sana zahmet hazırım bi sürü yedeğim gidiyor boşuna zahmet ediyorum 1 kamyon Allahin belası bu adamın yaptığı bu tırt romu için bu adamın bana email varsa ne olur verin bu adama İngilizce 10 satır kamera anlaticagimKamera gene yeşil çekiyor ve çok iyi değil gibi ayriyeten 1080 p 60 FPS çalışmıyor
Buyur kardeş,Kardeşim bu adamın tüm romlarini yükledim 3 versiyondada hepsindede kameraların 2side vasat arka ön güzellik efektleri çalışmıyor flash ta resim yeşil oluyor bide her romda çakma bir kamera basıyor v3 de de mix alpa 108 mp kamera çalışıyor güya resim etiketinde ama daha resim bile çekemiyor v2 de mi mix 6 kamera vardı hepsi vasat ama bu romu da deneyeceğim gene kamera bozuk çıkarsa biri bana bu çocuğun iletişim adresini versin artık