- Adım
- Kaan
- Cihazım
- REDMİ Note8 Pro
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 18
Hocam aynen bende açamadım volte ve hangi operatör ben Türk Telekom açmıyor bana
Her güncelleme konusunda, her güncelleme bahsi geçtiğinde forumda anlatmak istediğim şey budur ve çoğunluk olarak anlamamakta ısrar ediliyor... Telefonlarımız, güncelleme adı altında eskitiliyor arkadaşlar... Elimizdeki telefonu hiç güncellemeden rahatlıkla 3-4 yıl kullanabiliriz, yazılım ve apk'lar buna izin verir ama tek bir güncelleme ile telefon çöpe çevrildiğinde yapacağınız çok fazla bir şey kalmıyor, telefondan soğuyorsunuz... Rom işlerinden anlamayanlar için zaten tam bir kabus...Arkadaşlar merhaba, ben bu güncelleme çok büyük bir sıkıntıyla geldi. Şarjım normal şartlarda bu güncellemeden önce 1 günü çıkarırken şimdi ise su gibi bitiyor. Herhangi bir sıkıntı yoktu telefonda ne zaman ki güncelleme geldi güncelledim batarya kafayı yedi. Ne yapmalıyım, sizde de aynı sorun oldu mu ? Şimdiden teşekkürler.
Valla bana da daha gelmedi.
Redmi 5 Plus'ta hayırlısıyla bi güncelleme alsa güzel olacakta, pusudayız bekliyoruz
bin pişmanım desem yeridir. Rom işlerinden gram anlamam. Daha doğrusu telefon elimde kalır diye çekinirim. Valla napacağım bilmiyorum. Beklediğime değmediHer güncelleme konusunda, her güncelleme bahsi geçtiğinde forumda anlatmak istediğim şey budur ve çoğunluk olarak anlamamakta ısrar ediliyor... Telefonlarımız, güncelleme adı altında eskitiliyor arkadaşlar... Elimizdeki telefonu hiç güncellemeden rahatlıkla 3-4 yıl kullanabiliriz, yazılım ve apk'lar buna izin verir ama tek bir güncelleme ile telefon çöpe çevrildiğinde yapacağınız çok fazla bir şey kalmıyor, telefondan soğuyorsunuz... Rom işlerinden anlamayanlar için zaten tam bir kabus...
"Güncelleme pişmanlıktır, yapmayın yaptırmayın..." (Kamu Spotu)
Kolay gelsin, artık nur topu gibi bir güncellemen var...
Arkadaşlar merhaba, ben bu güncelleme çok büyük bir sıkıntıyla geldi. Şarjım normal şartlarda bu güncellemeden önce 1 günü çıkarırken şimdi ise su gibi bitiyor. Herhangi bir sıkıntı yoktu telefonda ne zaman ki güncelleme geldi güncelledim batarya kafayı yedi. Ne yapmalıyım, sizde de aynı sorun oldu mu ? Şimdiden teşekkürler.