Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi 5 Plus MIUI 10 V10.2.1.0.OEGMIXM Güncelleme Yayınlandı
Hocam benim redmi 5 plus anakart değişimi oldu ve ne zaman güncelleme yapsam ota üzerinden imei uçuyor bunu indirip kursam dosya secten yine imei gider mi acil cevaplar iseniz mutlu olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İki kere de otadan güncelleme yapıp imei gidiyor diye servise gönderdim delta ya onlarda bana güncelleme yapamazsın yaparsan imei gider bu şekilde kullanacaksınız dediler
İki kere de otadan güncelleme yapıp imei gidiyor diye servise gönderdim delta ya onlarda bana güncelleme yapamazsın yaparsan imei gider bu şekilde kullanacaksınız dediler
Hocam benim redmi 5 plus anakart değişimi oldu ve ne zaman güncelleme yapsam ota üzerinden imei uçuyor bunu indirip kursam dosya secten yine imei gider mi acil cevaplar iseniz mutlu olurum
boş ver hocam güncellemeyin.
Güncelleme yapınca olağan üstü bir durum olmuyor.cihaz şaha kalkmıyor.
hiçbir şeyden geri kalmazsınız. İmei nizi riske atacak bir güncelleme değil.
Benim telefon ilk aldığım versiyonda daha iyiydi. miui9 vardı. Ne şarj sorunu ne bildirim sorunu ne oparatör ismi sorunu ne kilit ekranı sorunu..... Miui10 la cihazın içine ettiler.
İmkanım olsa ilk aldığım versiyona döneceğim.