- Adım
- Veli
- Cihazım
- Redmi Note 4X
- Konular
- 10
Benim için beklenen gelişme. Şaşırmadım...Güncellemeden sonra şarj iki kat daha hızlı bitiyor, bilginiz olsun![]()
Benim için beklenen gelişme. Şaşırmadım...Güncellemeden sonra şarj iki kat daha hızlı bitiyor, bilginiz olsun![]()
bende kurdum ama böyle bir şarj simgesi yokBaktım telefona güncelleme gelmemiş. Ota üzerinden global rom yüklü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Manuel olarak yükledim. Şarj simgesi değişti Temayı ne yaparsam yapayım o aynı duruyor.
Güncellemesi hala gelmeyen var mı bana hala gelmedi manuel yapmak istemiyorum bir daha guncelleme gelmez diyeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Recovery indirme bağlatısı; (V10.2.1.0 Global)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Update indirme bağlatısı; (V10.2.1.0 Global)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlatısı;(Yayınlandığında eklenecek)
The System
Fix: Updated the Patch Security All Android
Phone
Fix: the Notifications about incoming directory calls the after 5 Disappeared video calls DURING seconds
Fix: the UI elements for switching cameras for Between DURING video calls Were displayed incorrectly
Fix: Could not sent SMS DURING conference calls
Lockscreen, the status bar, shade the Notification
Fix: That of the button returns you to an OVERLAPPED an ongoing call with time
Fix: Could not the restrict floating notifications
Fix: Could not use fingerprint to the unlock the device the when IT WAS a locked DURING a call
Fix: of the earphone icon sometimes Do Disappeared
Fix : Scrolling screenshots were DID not always work of properly
the Settings
Fix: Notifications about missed calls came without vibration if they were not tapped in DND mode
Recorder
Fix: Recording status was not updated in the Notification shade when a recording was paused
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10 simgesi üzerine 10 defa tıklayın hocam.arkadaşlar: *"Güncelleme Paketi Seç" Yok
ayarlar>Sistem güncelleme>sağ üst köşedeki üç nokta>
*En son paketi İndir
*Güncelleme ayarları
*Yenilikler
*Daha Fazla
Güncelleme paketi seç seçeneği gitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar: *"Güncelleme Paketi Seç" Yok
ayarlar>Sistem güncelleme>sağ üst köşedeki üç nokta>
*En son paketi İndir
*Güncelleme ayarları
*Yenilikler
*Daha Fazla
Güncelleme paketi seç seçeneği gitmiş
eyvallah cantara hocam düzeldi10 simgesi üzerine 10 defa tıklayın hocam.
Valla bende 2 kat daha iyi gidiyorGüncellemeden sonra şarj iki kat daha hızlı bitiyor, bilginiz olsun![]()
Hocam benim redmi 5 plus anakart değişimi oldu ve ne zaman güncelleme yapsam ota üzerinden imei uçuyor bunu indirip kursam dosya secten yine imei gider mi acil cevaplar iseniz mutlu olurumKademe olarak geliyor rom global ama şu anda herkese bildirim gelmemiş anldığım kadarıyla isterseniz bekleyin gelecektir yada buradan indirip manuel olarak güncelleme işlemini yapabilirsiniz.
İki kere de otadan güncelleme yapıp imei gidiyor diye servise gönderdim delta ya onlarda bana güncelleme yapamazsın yaparsan imei gider bu şekilde kullanacaksınız dedilerHocam benim redmi 5 plus anakart değişimi oldu ve ne zaman güncelleme yapsam ota üzerinden imei uçuyor bunu indirip kursam dosya secten yine imei gider mi acil cevaplar iseniz mutlu olurum
İki kere de otadan güncelleme yapıp imei gidiyor diye servise gönderdim delta ya onlarda bana güncelleme yapamazsın yaparsan imei gider bu şekilde kullanacaksınız dedilerHocam benim redmi 5 plus anakart değişimi oldu ve ne zaman güncelleme yapsam ota üzerinden imei uçuyor bunu indirip kursam dosya secten yine imei gider mi acil cevaplar iseniz mutlu olurum