Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı
Hocam ben yaptım sistem yükledim telefonu bir arkadaştan satın aldım redmi5 plus ancak kendi kendine Kapanmış açılmıyor daha önceki sistemi bilmiyor bende zorlanıyorum kilidi kapalı edl modu aldım android yükledim 2-3 saat oldu açılmadı bataryayı söktüm bu sefer oda gitti ve hep read hello packet diyor yardım edin
Kanka bir diğer mevzu ben yüklediğim zaman neden android işletim sistemi başladığı zaman yeşil şekilde Android yazıyor ama açılmadı telefonu hala şöyle telefonu iade ettim gaza geldim bende redmi 5 vardı direk yaptım bunu yapmadım vereceğim para boşa gitmesin yapmam gerekiyor yardım et bir yerden görüntülü konuşsak olmaz mı yarın yengemd gidicem 4:30 saat yol vallaha yurtta kalıyorum tel yok iş yaş yardım et bir diğer soru da kendine ait olmayan rom kan etmez dimi telefon anakart bozuk değil bence
Kanka bir diğer mevzu ben yüklediğim zaman neden android işletim sistemi başladığı zaman yeşil şekilde Android yazıyor ama açılmadı telefonu hala şöyle telefonu iade ettim gaza geldim bende redmi 5 vardı direk yaptım bunu yapmadım vereceğim para boşa gitmesin yapmam gerekiyor yardım et bir yerden görüntülü konuşsak olmaz mı yarın yengemd gidicem 4:30 saat yol vallaha yurtta kalıyorum tel yok iş yaş yardım et bir diğer soru da kendine ait olmayan rom kan etmez dimi telefon anakart bozuk değil bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seri numarası MEG7 BANA en eski sürümü verir misin Lütfen çin mi globali belli değil ama benim paketi kabul etmişti
Hocam ben redmi 5 plus sistem yükledim amma android aldı ama bir saat android yüklenme çubukları soldan sağa hareket ediyor açılmadı rom attım
Hocam teşekkür ederim cihaz kilitli ve twrp yok anlamadığım şey şu ki android attım bir saat çubuklar soldan sağa hareket etti açılmadı yükleme sonrası teli yeniden açtım bu sefer android yazısı da gitmiş yardım edin yurtta kalıyorum işim yaş daha önce yaptığım redmi 5 i unuttum hangi rom flaş yapacağım global stable rom mu çünkü bizimki Avrupa rom herhalde
Hocam teşekkür ederim cihaz kilitli ve twrp yok anlamadığım şey şu ki android attım bir saat çubuklar soldan sağa hareket etti açılmadı yükleme sonrası teli yeniden açtım bu sefer android yazısı da gitmiş yardım edin yurtta kalıyorum işim yaş daha önce yaptığım redmi 5 i unuttum hangi rom flaş yapacağım global stable rom mu çünkü bizimki Avrupa rom herhalde
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
olay tam da bu 1 saat oldu hala saniye sayıyor...
çin kararlı romu yüklemeye çalışıyorum ama bi yerde sıkıntı var. cihaz bric olunca bunu denedim. 2 gündür uğraşıyorum.cihaz kilitlendi. bootloader kilitli. recovery yok..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
olay tam da bu 1 saat oldu hala saniye sayıyor...
çin kararlı romu yüklemeye çalışıyorum ama bi yerde sıkıntı var. cihaz bric olunca bunu denedim. 2 gündür uğraşıyorum.cihaz kilitlendi. bootloader kilitli. recovery yok..