Çözüldü Redmi 5 Plus Band 20 Aktifleştirme

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bilemiyorum hocam :)
Hocam band 20 destekli cepportta yoktu en son arkadaşta cepport gibi bir firmaya güvenip band 20 olmadığını söyledi ki haklıydı global versiyonlar çok sonra çıkmıştı cepport o zaman telefonlarını BTKtan geçiriyordu aslında :)

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Hocam band 20 destekli cepportta yoktu en son arkadaşta cepport gibi bir firmaya güvenip band 20 olmadığını söyledi ki haklıydı global versiyonlar çok sonra çıkmıştı cepport o zaman telefonlarını BTKtan geçiriyordu aslında :)
Herşeyi sordum bunu sormayı unuttum :D Futurereports'un videosunu izledim onlara cihazı cepport göndermiş ve kutuda global versiyon ibaresi yok, cepport'a mesaj gönderdim cevaplarına göre hareket edeceğim. Band 20 ve Global Versiyon yoksa kutuyu açmadan iade edebilirim. Artık bireysel bir satıcıdan 4/64 Global alırım :(

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Herşeyi sordum bunu sormayı unuttum :D Futurereports'un videosunu izledim onlara cihazı cepport göndermiş ve kutuda global versiyon ibaresi yok, cepport'a mesaj gönderdim cevaplarına göre hareket edeceğim. Band 20 ve Global Versiyon yoksa kutuyu açmadan iade edebilirim. Artık bireysel bir satıcıdan 4/64 Global alırım :(
Siz bilirsiniz hocam :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Turuncu kutular global, kırmızı kutular çin modeli. Redmi 5 plus kutularında bildiğim kadarıyla global yazısı yok. Yine bildiğim kadarıyla cepportun cihazlarında global redmi 5 plus yok.

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar n11 ve gg de imt bilişim global cihaz satıyor. Global cihazlarda kutuda zaten İngilizce yazılar var. Çin sürümleri nde çşnce yazıyor. You tubeden videolarınada bakabilirsiniz. Ben imt bilişimden aldım band 20 destekli ve kutunun içinden orjinal tr uyumlu şarj çıktı.

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Turuncu kutular global, kırmızı kutular çin modeli. Redmi 5 plus kutularında bildiğim kadarıyla global yazısı yok. Yine bildiğim kadarıyla cepportun cihazlarında global redmi 5 plus yok.
cepport'u aradim, cihazin global oldugunu soylediler (mesajlarda band 20 olmadigini soylediler) ancak ya mt olaya tam hakim degil ya da yanlis anlasilma oldu. Artik cihaz geldiginde bakacagim.

Cihazi acmadan iade etme sansimiz var mi?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
cepport'u aradim, cihazin global oldugunu soylediler (mesajlarda band 20 olmadigini soylediler) ancak ya mt olaya tam hakim degil ya da yanlis anlasilma oldu. Artik cihaz geldiginde bakacagim.

Cihazi acmadan iade etme sansimiz var mi?
Hocam Türkçe dil yani global rom olduğu için global diyorlardır galiba. Band 20 ye neden bu kadar takılıyorsunuz? Yeni getirdikleri cihazlar global olabilir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt