Çözüldü Redmi 5 Plus Band 20 Aktifleştirme

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Mesaj atip 4/64 gelecek mi? Gelecekse ne zaman? Demistim henuz belli degil, tarih veremiyoruz dediler bugun kvk garantili 4/64 redmi 5 plus ilani acilmis. Pazartesi iade veya degisim talep edecegim, o da olmazsa artik satip 4/64 alacagim.

barul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami CAN
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
hepsiburadada satıcısı hepsiburada gözüken 32 ve 64 GB lık cihazlar için hepsiburadayla yazıştım. cihazlarının global rom olduğunu ancak band 20 desteği olmadığını söylediler.??? acaba çin için üretilen cihazlara global sürüm mü yüklüyorlar?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
hepsiburadada satıcısı hepsiburada gözüken 32 ve 64 GB lık cihazlar için hepsiburadayla yazıştım. cihazlarının global rom olduğunu ancak band 20 desteği olmadığını söylediler.??? acaba çin için üretilen cihazlara global sürüm mü yüklüyorlar?
Hocam band 20'yi ne yapacaksın. Bi vodafone kullanıyordu o da artık band 20 sen çıkmaya başladı hatta belki şuan tam çıkmış olabilir. Band 20 şuan kimseye ciddi ihtiyaç değil ki

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
cepport'dan band 20 bulunmayan çin cihazi aldim (global rom yüklemişler) her yerde sıkıntısız 4G/4G+ kullanabiliyorum...

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
cepport'dan band 20 bulunmayan çin cihazi aldim (global rom yüklemişler) her yerde sıkıntısız 4G/4G+ kullanabiliyorum...
Hocam size band 20 artık önemini yitirdi sorunsuz şekilde 4.5 G kullanabilirsiniz demiştim :)
Kendiniz de deneyimleyip öğrenmiş oldunuz böylelikle :)

barul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami CAN
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
Hangi operatörde kullandınız? aklımda türktelekomla ilgili soru işareti var. turkcell'de kesinlikle band 20'ye ihtiyaç yok galiba. ama türk telekom?

Bu arada Mkalkan21 tripsiz bir şekilde yardımcı olman, bilgi ve tecrübe paylaşımların için ayrıca teşekkürler.
[doublepost=1524835663,1524835646][/doublepost]
Hangi operatörde kullandınız? aklımda türktelekomla ilgili soru işareti var. turkcell'de kesinlikle band 20'ye ihtiyaç yok galiba. ama türk telekom?

Bu arada Mkalkan21 tripsiz bir şekilde yardımcı olman, bilgi ve tecrübe paylaşımların için ayrıca teşekkürler.

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

[doublepost=1524835663,1524835646][/doublepost]

Yardım ederken trip atmak ne kadar mantıklı olabilirdi ki :)

barul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami CAN
Cihazım
GM Discovery
Konular
1
Yardım ederken trip atmak ne kadar mantıklı olabilirdi ki :)
ben mantığını anlamadım. yapanlar daha iyi bilir :)
[doublepost=1525427318,1524835803][/doublepost]redmi 5 plus aldım ve izmirin göbeğinde karşıyaka ve çiğlide 4.5 G 'yi göremedim. ben band 20 desteği olmadığını bilerek aldım. ama büyükşehirde sorun yok denildiği için aldım.. Ama h ve h+ yani 3G yi kullanabiliyorum. Yani "büyükşehirlerde band 20 sorun olmaz" diyenler yanılıyor. Eğer 4.5 G sizin için önemliyse türktelekom (avea) da sorun yaşarsınız. yine bu forumda söylenenlere göre vodafonda da sorun yaşama ihtimaliniz fazla.

netlogger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Global versiyon kullanıyorum, band 20 desteği var ve Vodafone'da sorunsuz 4G kullanılıyor. Hatta 3G de 3-4 diş çeken bazı yerlerde 4G de 5 diş çektiği oluyor...

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Global versiyon kullanıyorum, band 20 desteği var ve Vodafone'da sorunsuz 4G kullanılıyor. Hatta 3G de 3-4 diş çeken bazı yerlerde 4G de 5 diş çektiği oluyor...
Yaşadığınız yer neresi?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt