- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 15
- Konular
- 127
Oldu sanırım o zamanAnladım hocam, şuan çözdüm kilit ekranı resmi ile bağlantılı. Ana ekran duvar kağıdı ile değişmiyor
Oldu sanırım o zamanAnladım hocam, şuan çözdüm kilit ekranı resmi ile bağlantılı. Ana ekran duvar kağıdı ile değişmiyor
İnanın büyük bir gizem çözüldü. Fellik fellik arıyordum tema dosyalarının içindeOldu sanırım o zaman![]()
Hocam, sizi yakalamışken marketten indirdiğimiz temalar sistemde herhangi bir yere mtz olarak iniyor mu. Root explorerla falan bulabilir miyiz yoksa Bulut usulü mu çalışıyorOldu sanırım o zaman![]()
Hocam MIUI 10 ile arama ekranı (com.android.incallui) dosyasındaki png formatlı resimi artık kaldırdılar. Duvar kağıdı (Kilit ekranı dahil) ile entegreli şekilde flu olarak görünüyor artık. MIUI 9 da bu dosya "incall_default_background" olarak geçiyordu ama şu an bu resim formatı yokİnanın büyük bir gizem çözüldü. Fellik fellik arıyordum tema dosyalarının içinde![]()
Çok teşekkürler hocam, şubattan beri miui kullanıyorum ben o yüzden eski sürümleri bilmiyorum 10 ile başladım. Bir ara gm5 plus ta 7 yada 8 kullandım ama bu kadar incelemiyordum tabiki marketten indirip kullanıyordum bu kadardı.Hocam MIUI 10 ile arama ekranı (com.android.incallui) dosyasındaki png formatlı resimi artık kaldırdılar. Duvar kağıdı (Kilit ekranı dahil) ile entegreli şekilde flu olarak görünüyor artık. MIUI 9 da bu dosya "incall_default_background" olarak geçiyordu ama şu an bu resim formatı yok![]()
Rica ederim hocam. Market üzerinden indirdiğiniz temalar cihazınızın "system/media" içine karışık bir şekilde iner mtz dosyası olarak inmez. Ama mağazadan indirdiğiniz duvar kağıdı gibi dosyalar ise "MIUIThemes" içinde bulunur.Çok teşekkürler hocam, şubattan beri miui kullanıyorum ben o yüzden eski sürümleri bilmiyorum 10 ile başladım. Bir ara gm5 plus ta 7 yada 8 kullandım ama bu kadar incelemiyordum tabiki marketten indirip kullanıyordum bu kadardı.
Hocam, sizi yakalamışken marketten indirdiğimiz temalar sistemde herhangi bir yere mtz olarak iniyor mu. Root explorerla falan bulabilir miyiz yoksa Bulut usulü mu çalışıyor.
Bu arada bütün mesajlarınız için teşekkürler