Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam efs klasörüne ulaştım. gm8 için olan klasörün içinde data klasörü var ve o klasörde 3gpp adında bir klasör var. Ama bu klasör telefondaki data klasöründe yok. Bu durumda telefondaki data klasörünün içinde 3gpp adında bir klasör açıp içindekini oraya mı yapıştıracağım? Çok başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
Arkadaşlar benim gibi bu işleri pek bilmiyorsanız ve Note 6 Pro kullanıyorsanız şu şekilde işi kolaylaştırabilirsiniz. Bu arada cihaz rootsuz ve bl kilidi kapalı. Öncelikle konunun başındaki 1-3 arası adımları uyguluyorsunuz. Daha sonra 4. adımda
komutlarını adb'ye girip, mmengi hocamın açmış olduğu Rehber - EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu konusundaki EVS.zip dosyasını klasöre çıkartıp içindeki install.cmd dosyasını çalıştırıyorsunuz. En sonunda adb 'de yine
adb shell
reboot
diyerek cihazı resetliyorsunuz ve vowifi artık emrinize amade.
Arkadaşlar benim gibi bu işleri pek bilmiyorsanız ve Note 6 Pro kullanıyorsanız şu şekilde işi kolaylaştırabilirsiniz. Bu arada cihaz rootsuz ve bl kilidi kapalı. Öncelikle konunun başındaki 1-3 arası adımları uyguluyorsunuz. Daha sonra 4. adımda
komutlarını adb'ye girip, mmengi hocamın açmış olduğu Rehber - EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu konusundaki EVS.zip dosyasını klasöre çıkartıp içindeki install.cmd dosyasını çalıştırıyorsunuz. En sonunda adb 'de yine
adb shell
reboot
diyerek cihazı resetliyorsunuz ve vowifi artık emrinize amade.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam teşekkür ederim. Ben de bir risk alıp efs yedeği almadan yaptım ve oldu. sonradan sizin gönderdiğiniz linki gördüm artık aklımda olsun.
Merhabalar, bu konulardan çok iyi anlayan biri değilim bu yüzden bu işlere girişmeden önce sormak istediğim birkaç husus var. Öncelikle bu yöntemle imei işlemi yapılmış bir mi 6'nın voltesini açabilen var mı ve bu işlemler imei tamiri ile ilgili daha önce yapılmış işlemleri etkiler mi acaba? Hattım turkcell cihaz rootlu ve magiskten volte enablerı, dial pad kodlarını, başka uyumlu cihazdan servisin aktif edilmesini, manuel ims ekleme vs. denedim ancak volte menüde açılsa da bir türlü çalışmadı. Bu nedenle bu yöntemi denemeyi düşünüyorum ama mi 6'da başarılı olmadığını yazanlar olmuş, işlemler de beni biraz aştığından işe yaramayacaksa hiç denemeyeceğim. teşekkürler.
Merhabalar, bu konulardan çok iyi anlayan biri değilim bu yüzden bu işlere girişmeden önce sormak istediğim birkaç husus var. Öncelikle bu yöntemle imei işlemi yapılmış bir mi 6'nın voltesini açabilen var mı ve bu işlemler imei tamiri ile ilgili daha önce yapılmış işlemleri etkiler mi acaba? Hattım turkcell cihaz rootlu ve magiskten volte enablerı, dial pad kodlarını, başka uyumlu cihazdan servisin aktif edilmesini, manuel ims ekleme vs. denedim ancak volte menüde açılsa da bir türlü çalışmadı. Bu nedenle bu yöntemi denemeyi düşünüyorum ama mi 6'da başarılı olmadığını yazanlar olmuş, işlemler de beni biraz aştığından işe yaramayacaksa hiç denemeyeceğim. teşekkürler.
Bende 2 tane mi6 var ikisi de resmi gerçi ancak zaten operatör başvurusu ve aktif etme kodları hariç hiç bir şey yapmadan miui 10 beta yada stabil sürümde VoLTE çalışır halde. Yazılım üzerinde oynamaya gerek yok. İmei atılmış cihazı operatör İmei den dolayı tanımayabilir. Oda sadece başvuruda etkiler diye düşünüyorum. Tanımlı cihazdan mesaj atıldığında sorun olmaz gibi. Operatör aktif hale getirdikten sonra kartın takılı olduğu cihazı kontrol etseydi bende de şu an çalışmaması gerekirdi sanırım. Çünkü cihaz Turkcell de VoLTE onaylı değil.